REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ecaterina Andronescu nu exclude o candidatură la şefia PSD

Ecaterina Andronescu nu exclude o candidatură la şefia PSD

Replica API 3 martie 2018 | 13:28 314

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a fost întrebată, la Antena 3, dacă va candida la funcția de președinte al PSD, în cadrul Congresului de pe 10 martie. Ecaterina Andronescu a explicat că așteptă deciziile Comitetului Executiv, pentru a vedea dacă se vor face alegeri și pentru funcția de președinte.

”Îmi este foarte greu să vă dau răspunsuri la aceste întrebări, pentru că încă nu știm ce decizii va lua Comitetul Executiv. Mandatul președintelui, dar și al vicepreședinților este de patru ani, însă vom vedea ce va decide CEX-ul de luni și ce funcții

În funcție de ce se va decide la CEX-ul de luni vom lua deciziile în continuare, dar, sigur CEX-ul va decide ce decizii vom lua în continuare. Desigur, în cadrul Congresului va trebui să efectuăm o serie de modificări ale Statulului, care vor da un anumit dinamism partidului (...) Nu știu dacă voi candida la șefia PSD”, a declarat Ecaterina Andronescu, la Antena 3, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multi labari pe pamant si multe curve proaste isi dau cu parerea despre oameni care le sunt net superiori . Neispraviti cu 4 clase mananca cacat de PSD . JIGODIILOR , TREBUIA SA VA IA 30 % DIN SALARII SI SA REDUCA LA JUMATATE AJUTOARELE PT MAME CA SA NU MAI BARFITI . CAND LUCRURILE MERG SPRE BINE , CURVELE SOROSISTE MORMAIE ....FAC SPUME !
0
1
tineretu uitate la realitatea tv la niste descreierati care urla contra vantului sa cred mari intelectuali fac spume la gura un neica nimeni oreste si mai sunt vreo 3 4 care nici nu stiu ce vor .
1
3
Nici Abramburica si nici dracu nu mai salveaza psd de la implozie.Ciuma asta bubonica,atunci cand v-a exploda,multa mizerie ne v-a lasa de curatat.Toate ,asazisele ,mariri de salarii ,au lasat cea mai prosta impresie in societate si in astia 4 ani psd-ica a mai executat,prin masurile lor,o sumedenie de pensionari care,din prostie sau nostalgie,faceau parte din votantii lor.
8
1
asta ne mai lipsea...Androneasca,mare PSD-ista...vai mama noastra..
10
1
pai trebuie sa arate si dragnea ca are contracandidati nu? oricum e doar teatru ieftin pt prostii care se uita la antena 3 si vin la proteste pe baza de tabel si 100 lei
9
0
Ce gluma proata ! E depasita madam.
11
0
Cred ca este o gluma!
10
0
Alta catastrofa
9
2
Abramburica a inceput sa aiba privirea lui victor ciorbea.
10
1
Pfff, pleaca junghiul si vine tusea magareasca la conducerea p$d...
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367