REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ecaterina Andronescu, precizări despre nominalizarea la funcţia de premier: Nu am refuzat, dar...

Ecaterina Andronescu, precizări despre nominalizarea la funcţia de premier: Nu am refuzat, dar...

Replica API 16 ianuarie 2018 | 00:00 253

Vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu, anunță că ea ar fi vrut să fie propunerea de premier din partea PSD, dar a văzut că nu are susținere în CEX. E noua variantă pe care Andronescu o prezintă, după ce Viorica Dăncilă a fost nominalizată de Comitetul Executiv al PSD pentru funcţia de premier.

”Nu am refuzat. M-a onorat propunerea lor, le-am mulțumit colegilor, dar am spus că cel care e propus trebuie legitimat de un vot al colegilor din CEX. Am simțit că trebuie să fac un pas în spate. Am simțit că e importantă concordia dintre noi și că nu se justifică să obțin o validare din partea colegilor”, a spus Ecaterina Andronescu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravooo postarea "roman" ! Super, mult adevar, mamaia asta, sa plece, este depasita. Este o alta supusa al lui Dragnea, isi ia notite prin toate leleviziunile, a facut invatamantul praf. ESTE DEPASITA !
3
0
ce frumos suna'' m-a onorat propunerea lor''- asta inseamna apreciere in conceptia dumitale, intrebarea este- te-ai considerat cumva capabila ptr asa o responsabilitate- somnul in parlament, vorbele fara sens, indeplinirea unor cerinte obligatorii ale unui penal- nu sunt suficiente , noi, romanii , ne-am saturat de voi, javrelor, v-ati facut salarii si pensii inaccesibile omului de rand- SA VA FIE RUSINE- NU SUNTEM EXPERIMENTUL VOSTRU
9
0
Nu am refuzat,dar sunt prea bramburita si sigur nu fac fata nici macar sa-mi deschi microfonul daminte o sticla de apa in capul mesei guvarnului.
7
0
Esti cea mai proasta tarfa din PSD
7
1
nu mai vrem sa ne aburieasca aceasta comunista
8
1
nu se cauta o persoana cu personalitate si coloana vertebrala.
10
0
daca erati numita premier,nu v-ar fi convenit..de ce???simplu..dvs. erati obisnuita ca zilnic,si la toate televiziunile sa apareti sa ne innebuniti cu prostiile dvs..am mai aflat ca pe la toate TV, nu veneati practic degeaba...se zice ca primeati si foloase...la greu...din acest moti se pare c-ati refuzat...
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367