REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ecaterina Andronescu, REACŢIE după ce a fost atacată de anumiţi colegi

Ecaterina Andronescu, REACŢIE după ce a fost atacată de anumiţi colegi

Replica API 18 august 2018 | 13:22 391

Senatoarea PSD, Ecaterina Andronescu, a afirmat că, după publicarea scrisorii deschise adresată colegilor prin care cerea demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului, a devenit dintr-o dată dușman pentru unii și se întreabă dacă nu cumva atacurile au fost un ordin dat din interiorul formațiunii.

"Mă întreb dacă nu au fost ordine din interior. Pentru că dintr-o data pentru unii am devenit dușman. Ceea ce nu este adevărat. Eu nu am vrut să fie scrisoarea aceasta un atac la adresa PSD, ci pur și simplu un strigăt de disperare. Mă îngrijorează faptul că stânga europeană se îndepărtează din ce în ce mai mult de stânga românească. Mă îngrijorează că, deși există creșteri economice, oamenii sunt în stradă și nu sunt soluții care să se comunice. Vă spun de ce am făcut eu lucrul acesta. Eu din îngrijorare, pur și simplu", a declarat senatoarea PSD, Ecaterina Andronescu, vineri seară la Realitatea Tv, conform stiripesurse.ro.

Întrebată dacă a fost contacatată sau dacă a discutat cu colegii din partid, după aparația scrisorii în spațiul public, Ecaterina Andronescu a spus că a primit sute de mesaje de la liderii din teritoriu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
muie dragnea!muie si distinsilor alegatori si simpatizanti al acestui partid de nazisti care vor trage Romania in evul mediu.
1
1
Asa cum ma asteptam, cum Bramburica a inceput sa faca opozitie la Dragnea, cum si-a gasit sustinatori printre hashtagisti... Ce curva e lumea!...Ce gretosi pot fi unii!
0
2
d-na andronescu, de-a randul anilor ati facut multe si grave erori- incepand cu invatamantul, concret desfiintarea scolilor profesionale si cel mai grav aceste facultati particulare ce au dat, pe banda, contra cost exact ca protestatarii psd adusi cu autocarul, diplome de licente si ce este extrem de grav - acesti cumparatori de studii ne conduc acum, desi nu stiu sa citeasca. Daca va delimitati din momentul in care ati fost vizibil umilita va apreciam- ma tem ca este prea tarziu
4
0
PSD are oameni valorosi ca sa conduca tara, nu toate leprele stranse ciorchine in jurul lui dracnea
3
2
Mai labagiu trist si aici dau de tine?
3
1
Nu mai sapa, partidul din interior!
0
3
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
1
5
babaciunea asta daca avea functia pe care o dorea , nu mai spunea nimic jigodia , iliescu a tinu to in brate are o gramada de ani acasaaaaa
3
2
Cred ca sunt multi profesionisti in PSD care se intreaba cum de la varful partidului sunt numai nulitati care ii impiedica sa acceada la varf pe adevaratii specialisti care intradevar gandesc si cu inima cum fac social-democratii adevarati. Multi dintre cei care injura PSD pe aici sunt de aceeasi calitate cu cei din conducerea PSD.
5
2
Este normal intro democratie sa aiba fiecare dreptul la opinie. Dar cum in pesede este sclavagism, toti sunt cu creierele spalate. Nu are curaj nici un sclav psdist sa spuna ce gandeste. Mazarebsi cu Constantinescu aveau tupeul asta. Acum numai cocosati! De teama sa isi piarda vreo functie unul ju cracneste. Bahhh, treziti-va in plm ca o sa va duceti dravu cu totii. O femeie a dovedit ca are mai mult sange-n coaie decat toti barbatii in fusta aplecati. Prostilor, o sa va vina si voua randul dar o sa fie tardiv!
9
1
Spera si ea sa i se intareasca lui Tonta sa prinda si dansa un portofoliu!
0
2
la ce impresie buna a avut toata lumea despre androneasc ai ajuns o carpa da sters pa jos faci pa minorosita dar esti plina de ura si faci jocurile opozitiei sa iti fie rusine.
1
14
Cotoroanta a distrus invatamantul romanesc. Dar nu conteaza. E mason.
3
14
nu mai speria copii ,cotoroanto.
4
11
Duoamna cati,ca sunteti o duoamna daca ati fost garantata de vanghelie,asadar,se cam vede la orizont soarta psd cum a ajuns pntcd.Puteti sa bateti cu jandarmii si pe mamele voastre si pe votantii morti ai psd.Degeaba!Deja sunteti cu curu' pe tobogan cu tot cu jandarmerie.Si o sa umpleti tara de someri jandarmi care vor lua bataie de la nevestele lor casnice ptr ca nu vor avea mancare pe masa.Cum veti satura douamna cati atatia milogi flamanzi?Ei nu le au cu munca.Mai mult cu bataia.Si e oribil sa se auda in apartamente de jandarmi cum se bat in familie fara echipament de protectie.
15
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218