REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Echipa lui Gică Hagi speră să câștige meciul cu FCSB în play off

Echipa lui Gică Hagi speră să câștige meciul cu FCSB în play off

Replica API 20 aprilie 2018 | 00:00 226

Conferință înainte de meci

Conferință înainte de meci

Înaintea confruntării dintre FC Viitorul Constanța și FCSB București, care se va disputa sâmbătă seara, începând cu ora 20:45, pe teren propriu, la Ovidiu, echipa gazdă a susținut o conferință de presă la hotel Iaki din Mamaia. Cei care au vorbit în numele echipei au fost Ianis Hagi și Bogdan Țâru, care și-au manifestat optimismul față de această confruntare, asta după ce și-au asumat înfrângerea cu CFR-Cluj. Cei doi au mărturisit că nu va fi un meci ușor nici de această dată, întrucât echipa roșu-albaștrilor nu este un adversar de care se poaet trece prea ușor.

”Încercăm să jucăm deshis, să jucăm un fotbal ofensiv și să câștigăm. Unele meciuri au ieșit, altele nu, dar vrem să ne luăm revanșa.(...) Toate echipele sunt bune în play off. Și noi am arătat că jucăm un fotbal bun și plăcut ochiului. Vom fi două echipe ofensive, sperăm să ieșim noi învingători mâine (sâmbătă, 21 aprilie, n.r.)”, a declarat Ianis Hagi, în cadrul conferinței de presă.

Întrebat dacă va continua seria golurilor care i-au adus un plus de popularitate, mijlocașul a precizat că, mai presus de golurile sale, își dorește ca echipa sa să câștige meciul.

”Sincer, îmi doresc să câștigăm, pentru că am pierdut la ei în tur și ultimul meci acasă, vreau să ne luăm revanșa pentru suporterii noștri, care au venit în număr mare la meciul trecut, sper să vină și sâmbătă seară. Mai avem, după aceea, și meciul cu Craiova, în deplasare, sunt doăî meciuri importante. Nu știu dacă acest meci (cu FCSB, n.r.) este decisiv pentru a obține locul 3, dar contează orice meci din play off și mai ales cu Steaua, pentru că jucăm acasă și ne dorim să câștigăm. Pot spune că se vor marca multe goluri, pentru că în majoritatea meciurilor contra celor de la Steaua s-au marcat multe goluri. Sper ca de data aceasta să câștigăm noi”, a mai declarat Ianis Hagi.

Mai departe, fundașul echipei constănțene, Bogdan Țâru, a apreciat, la rțndul lui, că meciul va fi unul greu însă speranțele sunt mari.

”Meciul va fi unul greu, vom întâlni echipa de pe primul loc, sperăm să facem un meci bun și să ne luăm revanșa față de suporteri, pentru că meciul trecut nu a fost așa cum ne-am dorit. Toate meciurile sunt solicitante, pentru că adversarii sunt din ce în ce mai buni, și CFR-ul, la meciul trecut, a avut în față o tripletă foarte bună, și Steaua la fel, are jucători tineri, ofensivi, care pot pune probleme oricui. Noi vrem să ne facem treaba cât mai bine”, a declarat fundașul.

Întrebat dacă au trecut peste înfrângerea cu CFR-ul, acesta a mărturisit că acest meci a fost o lecție. ”Am analizat ceea ce am făcut greșit și ne dorim să nu mai afcem aceleași greșeli pe care le-am făcut în meciul trecut”, susține Bogdan Țâru.

Nu mai puțin optimist s-a arătat Gheorghe Hagi, patronul echipei. Înaintea Conferinței de presă, acesta a ținut o ședință cu jucătorii, amintinu-le că SC Viitorul este Campioana României, în ciuda ultimei înfrângeri, cu CFR-Cluj.

”A trecut un meci cu CFR-ul, pe care l-am pierdut acasă, unde nu ne doream să se întâmple lucrul acesta (...) dar mi-am adus aminte că mai sunt încă două meciuri importante, unde trebuie să luăm foarte multe puncte, pentru a putea spera la o cupă europeană și să terminăm anul așa cum trebuie. Nu că nu ar fi bine, că suntem în play off, dar nu trebuie să ne mulțumim cu acest lucru, trebuie să fim încă o dată exigenți, pretențioși, să dăm tot ce avem mai bun, ca să participăm încă o dată într-o cupă europeană. Acasă, cu un adversar destul de valoros și de talentat, cu jucători periculoși prin valoarea pe care o au, trebuie să facem un meci perfect, un meci foarte bun să ne ridicăm la nivelul lor. Trebuie să nu facem greșeli, să ne autodepășim individual și ca echipă, după care va veni și rezultatul pozitiv pe care ni-l dorim și să fie o victorie frumoasă, contra unei echipe puternice. Asta le-am spus și la ședință, le-am amintit că noi suntem campionii României, că jucăm acasă și trebuie să avem aceste pretenții foarte mari de la noi. Asta ne dorim”, a precizat Hagi.

Antrenorul echipei de la Ovidiu a recunoscut, la rândul lui, că simte aceeași forță din partea FCSB-ului, așa cum a simțit din partea CFR-ului, în timpul meciului trecut. Cu toate acestea, băieții săi vor intra pe teren pentru a câștiga pe teren propriu, după care va urma o altă dispută la Craiova.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614