REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

ECHIPELE de CAMPANIE ale CANDIDAȚILOR au început să se VANDALIZEZE între ELE

ECHIPELE de CAMPANIE ale CANDIDAȚILOR au început să se VANDALIZEZE între ELE

Replica API 14 august 2020 | 00:00 2545

Așa cum era de așteptat, apropierea alegerilor a înfierbântat serios spiritele în județul Constanța. Cine se aștepta ca în acest an lucrurile să stea cu totul altfel, în sensul în care cetățenii să vadă o întrecere electorală adecvată unei țări europene din anul 202, se pare că s-a înșelat. În localitatea Poarta Albă, bannerele candidaților PRO România și USR-PLUS au fost vandalizate, în timp ce primarul din Mangalia acuză "apucăurile desprinse din mineriadele iliesciene" după mai multe distrugeri pe care le-a sesizat în oraș.

"Trimit tot felul de acoliți, infractori mărunți, să saboteze domeniul public, prin vandalizarea băncilor și a coșurilor de gunoi, distrugerea stațiilor de autobuz ori tăierea cablurilor de iluminat stradal, pentru ca apoi să arate cu degetul către primar. Chiar în cursul serii trecute (n.r. miercuri, 12 august), au smuls siguranțele de la un panou electric ce alimenta stâlpii de iluminat din parcul Diana și curtea Spitalului. Sunt aceiași oameni care, acum câteva zile, au montat mai multe bannere electorale total ILEGAL, fără măcar să ceară avizele necesare de la Primărie. Când au fost întrebați de acte, au amenințat cu bătaia...", a afirmat Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia.

"Așa înțeleg unii contracandidați să facă politică"

Tot în această perioadă, bannerele candidaților la funcția de primar al comunei Poarta Albă au fost distruse. De asemenea, un alt banner al PRO România din Nazarcea ar fi fost distrus. Reprezentanții partidului arată cu degetul spre poliția locală, despre care spun că își demonstrează ineficiența și cred că aceste acțiuni sunt premeditate.

"Așa înțeleg unii contracandidați să facă politică, iar primarii în funcție să asigure buna funcționare a alegerilor. La nivel declarativ, partidele mari promit schimbare, dialog, deschidere către cetățeni și pe la spate apelează la metode jalnice de tăiere a bannerelor, de a pune presiune pe oameni, recurg la amenințări. Vom face public fiecare astfel de caz sau alte interferențe și presiuni ale micilor baroni locali care vor continua să pună presiune pe oameni.", a precizat Răzvan Filipescu, secretar general adjunct al PRO România.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot clanul lui Delicoti,unul cu spalatoria ,altul cu peco sunt vandali.Unul vandalizeaza camere,altul banere.S -a saturat comuna de machidoni.Sa scapam de ei odata!
0
0
Un idiot care habar nu are ce spune !
0
0
Ce treaba are politia locala cu bannerele voastre..... platiti si paznici sa le aveti intregi
0
0
Sa mi bag scula in partidele politice! Sa nu mearga nimeni la vot, sa se aleaga singuri si cel care se considera capabil sa ia problema in mana!
3
0
De fapt aceste actiuni arata cat se poate de clar ca politica la noi e doar cu numele,de fapt e vorba de un fel de clanuri interlope legalizate. Care scop nobil de a face bine Romaniei? Pe naiba,e doar o lulpta pe zone de influenta,pe ciolan si crearea de posibilitati de a vinde pe nimic tara asta si locuitorii ei tampiti ca accepta asa ceva.
4
0
Exista Politia Locala. Folositi-o ca au salarii prea mari.
4
0
si avocatii , se bat intre ei in preajma clientilor apoi isi impart castigurile sustinuti de legi , clientii si votantii raman cu ...buza unflata!
3
1
Foarte bine, unul sa nu mai ramana!
4
0
astia de la usr au tactica. si le vandalizeaza singur si apoi atrag atentia publicului, pozand in victime. Exact ceea ce fac din 2015.
13
1
OBOSITI CARE NU STIU ALTCEVA.
5
1
nu mai merge, a mers o data, va plageati ca sunteti chinuiti si lumea de mila va ardea cu cate un vot, hai, mucles voi cei care va victimizati, NIMENI nu se pune cu ARMATA DE TRADATORI a lui PSD, sunt hraniti an de an din banii prostilor care platesc taxe, cand voi iesi pensionarii, aia care isi trateaza orasul pentru o cafea , nimeni nu mai are nicio sansa, PSD in vecii vecilor ca romanii e prosti si tradatori
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369