REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Economiștii și contabilii, la mare căutare în Constanța

Economiștii și contabilii, la mare căutare în Constanța

Replica API 7 decembrie 2015 | 00:00 236

Mai multe posturi vacante sunt scoase la concurs în Constanța. Dintre acestea două se referă la funcția de contabil și mai multe pentru postul de economist. Pe lângă acestea se mai caută procurori și judecători.

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T.Burada” are un post de contabil liber. Pentru a vă angaja trebuie să îndepliniți următoarele condiții: studii superioare în domeniul economic, cunoștințe în domeniul salarizării și în înregistrarea în contabilitate a operaționilor contabile. Concursul va avea trei etape: selecție de dosare, probă scrisă și interviu. Dosarele se depun la unul din sediile centrului, până la data de 18 decembrie.Clubul Sportiv Farul organizează conscurs pentru ocuparea funcției de contabil-șef . Condițiile specifice postului sunt: studii superioare cu diplomă de licență, vechime de 7 ani în specialitatea studiilor și minimum 5 ani pe un post similar. Dosarele se pot depune până pe 12 decembrie la sediul clublui sportiv. Concursul va avea loc la data de 28 decembrie. Și la Consiliul Județean Constanța se caută contabil. În perioada 6-8 decembrie CJC organizează concurs pentru ocuparea postului de inspector, clasa I în cadrul Direcției generale economico-financiare. Pentru acest post se cere absolvirea studiilor economice, specializarea contabilitate și informatică cu diplomă de licență, o vechime de minimum 5 ani și cunoștințe PC la nivel de bază. Unitatea Militară Constanța organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor de: economist debutant, 2 posturi și economist gradul I, 2 posturi. Data limită de depunere a dosarelor este 17 decembrie. Acestea se depun la sediul unității militare de pe str. Fulgerului nr.99, unde vor fi afișate mai multe detalii cu privire la concurs. Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de economist la Staţia Centrală Constanţa – pentru secretariat. Pentru acest post se cere diplomă de licență în domeniul economic. Dosarele se pot depune până pe 8 decembrie.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614