REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Editorial în unul dintre cele mai citite ziare din Franța: Bolnavul Europei nu e Polonia, nici Ungaria, ci România

Editorial în unul dintre cele mai citite ziare din Franța: Bolnavul Europei nu e Polonia, nici Ungaria, ci România

Replica API 18 august 2018 | 00:00 197

”Bolnavul Europei nu e Polonia, nici Ungaria, ci România”, este titlul unui editorial publicat de profesorul român Alexandru Călinescu în unul dintre cele mai citite cotidiene din Franța, Le Figaro, scrie G4Media.

”Nicăieri în UE, nici în Polonia, nici în Ungaria atacurile contra justiției nu sunt atât de violente, atingerile aduse libertăților nu sunt atât de grave și politicienii la putere atât de corupți ca în România. Ce se petrece la București e mult mai grav decât ceea ce atrage atenția presei europene la Varșovia și Budapesta”, scrie autorul, potrivit sursei citate.

Referitor la evenimentele violente din 10 august, autorul editorialului spune: “Momentele oribile trăite de români au avut scopul de a servi ca exemplu și avertisment”.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce individ... Cum sa minti in halul asta si aia de la Le Figaro pub botu'
1
0
sau Calinesco? rog scrieti corect numele frantuzitilor
1
2
replicaonline o suge lui d-----a bine
1
2
Ar trebui sa ne sugeti putin la dna pula.Dupa criza porcina inventata de voi ca sa importam porci din Spania de acum 100 de ani acum ne secati si la coaie...Mai duceti va dracului de borfasi patentati condusi de fascisti...Merkel fascist si wemorel nazist.
9
3
Auzi Sandele, ai invatat bine de la ma-ta sa faci beregata la comanda. Te auto-intitulezi profesor, jegule, dar esti un biet linge blide care mananci rahat pentru 2 poli comanda. Tonomatule si tolomacule care esti.
5
6
Alaturi de Monica Macovei si restul care vorbesc ca prostii, ar trebui bagati la parnaie si retrase cetateniile. Idiotul dracu habar nu are ca in Polonia, a fost modificata Constitutia ptr ca Executivul sa aiba control asupra justitiei, iar Orban, a schimbat toate legile de functionare a justitiei sau a profesiilor juridice ptr un control asemanator! Va rog sa verificati ce spun ptr ca este f adevarat! Astea sunt manipulari ieftine!
13
4
Dezinformare tuna TSD.. Soros vrea sa dea jos guvernul legitim..Pensionari nu vor mai primi pensiile..
11
5
De mai jos .... gata ba a inceput lujea si din interiorul psd ului sa zica ca majoritatea voastra sunteti slugile lui dragnea voi astia slujitorii suntti cei mai josnici
6
11
Bolnavul europei se simte bine.E tratat de 7 servicii secrete si tratamentul e reusit.Bolnavul nu misca!
12
3
Ce imbecil ipocrit si mincinos.... In Polonia si Ungaria e de mii de ori mai grav ce se intampla, dar spre deosebire de scursorile romane, cei din Polonia si Ungaria nu se balacaresc si nu se dau in stamba ca porcii peste tot. Si-n Polonia s-a dat cu gaze lacrimogene in protestatari si nu s-a mai isterizat nimeni in halul asta. In Ungaria, presa-i aservita lui Orban si tac toti malc... si numai la noi urla toti ca-i dictatura... De aia se exprima toti in voie, ca e dictatura.
11
11
ciolos a incaput campania electorala!
11
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614