REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Eduard Martin a explicat ce a făcut Polaris cu munţii de gunoaie din oraş şi cum a decurs deszăpezirea

Eduard Martin a explicat ce a făcut Polaris cu munţii de gunoaie din oraş şi cum a decurs deszăpezirea

Replica API 17 ianuarie 2017 | 00:27 452

Administratorul companiei îşi acordă nota 7-8 pentru cum s-a acţionat în ultima perioadă

Administratorul companiei îşi acordă nota 7-8 pentru cum s-a acţionat în ultima perioadă

Eduard Martin

Eduard Martin, administratorul Polaris M Holding a susţinut, ieri, o conferinţă de presă în care a ţinut să precizeze, legat de deszăpezirea din municipiul Constanţa: „S-a lucrat 60 de ore la primul cod de vreme rea şi 12 ore la codul portocaliu. S-a intervenit şi la avariile ENEL. A fost o ninsoare atipică. A fost un viscol incredibil de puternic Dezideratul principal a fost ca toate traseele in comun să circule”.

Martin a ţinut să precizeze că Polaris are 22 de pluguri Euromaster care se ocupă de deszăpezire, care au circulat și cu 70 de km/h. În zona peninsulară, s-a intervenit cu pluguri de dimensiuni mai mici. Eduard Martin a mai precizat că gunoiul de pe platforme s-a strâns în proporţii ridicate, însă golirea unei platforme, în condiţii normale, se face în 10-15 minute. Pe când, pentru ca gunoiul să fie colectat în această perioadă, durează chiar şi 2-3 ore, pentru că angajaţii Polaris sunt nevoiţi să strângă manual deşeurile de pe lângă platformă. În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Martin a afirmat că, spre deosebire de Bucureşti, la Constanţa traficul mijloacelor de transport în comun nu a fost blocat. Pentru activitatea de deszăpezire, Martin a acordat firmei sale nota 7-8. „S-a intervenit non stop”, a spus Martin, adăugând că au existat şi situaţii în care angajaţii Polaris au fost scuipaţi şi bătuţi cu bulgări pentru că îndepărtau zăpada de pe marginea drumului. „O singură dată au intervenit jandarmii”, a conchis Eduard Martin.

Claudia CORBU

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parca,acest,individ,era,prin,america,retinut,-sau,gresesc,eu
0
0
Sa-ti fie rusine Mincinosule
3
0
mintiti muntri de gunoie ati incasat in avans taxa fara sa ridicati gunoi hotilor
2
1
Oare ce face Slincu Adrianaa mana dreapta pe vremea cand Martin al 2 lea taia felia in Constanta. Vremuri apuse. Ce bine ca am scapat de asemenea specimene.
3
0
Corina regina din Mamaia va aduna gunoiul
4
0
Hotilorrr...
4
0
Rusine...Rusine..
5
0
gresit, replica ii tine partea individului, daca era sa fi fost macar impartiala ar fi aratat demult REALITATEA. Toate articolelel astea apar in ziar pentru spalari de imagine, in cazul de fata spalare de kkt !
4
0
Futu ti Dumnezeul ma tii de scarbos tepar jegos sa ti moara toate neamurile hotule sa ajungi boschetar sa mori singur pe o targa de pe holurile spitalului mare sa te arunce la foc sa nuit mai stie nimeni de tine
4
0
Du-te fa in pula mea de tiganca.
2
4
replica,in loc sa-l aratati pe hotul de servici din famiglia de hoti martin,mai bine iesiti in strada si faceti poze.Merge si cu telefonul.Mizeria e de neascuns in tot orasul.Si dati hotilor cu pozele peste ochi !
12
0
conferinta de presa pt ce ? noi am vazut si simtit panarama de dezapezire si acum pe strazile secudare se intra cu greu sau deloc fagadau zero barat CRINA , trecand peste analfabetismul de care dai dovada, nu mai bine faci tu o felatie la toti cititorii ?
6
0
si peitonii cu ce gresesc de nu se curata trotuarele de gheata si mizerie? pana cand trebuie sa risti fie sa ti rupi gatu calcand pe gheata - seara e cea mai belea activitate!!! - fie mergand pe sosea, gata, gata sa te loveasca masinile?! nu s a actionat mai deloc la constanta, e imposibil ca dupa 1-2 de ninsoare tot orasul sa fie paralizat. cat despre gunoaie....nu s a ridicat mai nimic, ieri cred ca au inceput sa ridice. si nu e vorba carmen ca noi stam la caldura e vorba ca se iau bani frumosi si din deszapezire si din luarea gunoiului si multi nu si fac treaba!
7
0
Citesc comentariile voastre si ma minunez...stati pe net la caldura, comentati fara sa stiti situatia de fapt, acest om cred ca nu a dormit de cand a inceput sa ninga peste Constanta, si nu numai el, tot ce inseamna administratie locala, Enel, Raja, Engie, chiar si cei de la Upc, Digi si multi altii ca sa ne fie noua bine, sa stam in conditii normale de iarna. Legat de gunoi, va intreb: de unde atata gunoi oameni buni?...am vazut cum se arunca brazii de la balcoane, pungi de gunoi, nu mai vorbesc de cei care arunca pe langa ghene si chiar de la distanta.RUSINE!!!
5
13
vreau sa confirm taxele nejustificate ce le incaseaza acest individ, dar fiind profitori ca si el nu da voie sa faci coment
10
1
Uitati-va la fata lui de insuficient. Asta stie numai sa numere banii. Ca tac-su. Va imaginati ca asta a fost 3 mandate in parlament fara sa faca nimic. Mandate cumparate pe bani fara numar, fara numar. Acum vreti voi curatenie? Si el din ce mai fura?
16
0
Polaris trebuie penalizat 30 la suta la facturi ptr randamentul de nota 7-8 recunoscut de patron;exista vreo astfel de prevedere in contract ?
11
0
Irina fata, Crina stie cum se calmeaza
1
5
Draga Irina i-ti recomand calduros fale o felatie ambilor mentionati de tine.Poate esti mai calma dupa.
0
10
bai nesimtitule, daca puteam face noi cu lopata atunci tu de ce ne mai iei banii? NENOROCITULE ! Prosti suntem noi ca nu-i luam la fugareala si fara bani! Sa platiti spitalizarile si intarzieri la ridicarea gunoiului ! MIZERII CE SUNTETI !
18
0
Cel mai prost deszapezit oras din tara.Sa va fie rusine ! Mazare pleca in Brazilia,Fagadau nu exista.
20
2
incompetent nesimtit in frunte cu celalalt incompetent, primarul,care nustiu sa gestioneze situatii normale!! sa trimiti masinile care curata zapada dupa 6 zile de cand nu mai ninge si o faci si ziua ca sa aglomerezi traficul si asa vai de el, dovedeste incompetenta crasa....asa se intampla cand slugile ajung la putere!!!!!
15
0
Edi Martin e invatat sa ne minta pentru ca suntem prosti.
22
1
Und e e DNA ?SRI?Fura cu ei las Constanta
12
3
Saracii angajatii tai au fost batuti cu bulgari cand nu interveneau. Firma de cacat ce sunteti bagati de Mazare cu contracr pe 50 de ani. Jeguri nenorocite de spagari.
25
3
Sunteti bolnavi de tupeu Dl. Martin , suntem noi prosti ca platim taxe si impozite ca sa aveti voi ce sa furati . Daca vrei sa inveti dezapezire mergi in Germania si Austria unde se termina in maxim 48 de ore de la ninsoare . O adunatura de mincinosi si hoti .
29
2
Ai facut pe dracu sa te ia ...dle martin ... mizeria este la ea acasa in oras ....zici ca ai avut masini la deszapezit 24 din 24 .... ai avut pe mortii matii .... din cotetul tau nu ai cum sa vezi circulatia pe strazile orasului ....meriti immpuscat in genunchi sa ramai olog pe viata ... in gatu matii de jegos ...
26
2
Ciordeala Marca Polaris-Primaria Cta condusa de clona acoperita SRI Fagadau . Pe strazile laterale marilor bulevarde nici nu ati pus piciorul si la devize si facturare suntetiii primiii la ciordeala din pix!!!
20
5
in km 4 pe stradutele secundare, paralele cu 1 mai vechi e dezastru nu s a intervenit deloc noroc ca a inceput cat de cat sa se topeasca
17
0
puncte , puncte esti cumva edi martin sa stii ca lumea a pus mana si pe lopata dar sint lucruri care nu se pot face cu lopata , oamenii despre asta vorbesc in comentariile lor , despre incompetent si respect pentru populatie , nu ai inteles nimic.
19
1
smenurile lui Fagadau lasate mostenire de Mazare, ei au mizat pe faptul ca anul trecut nu a nins asa mult si s-au gandit ca si anul acesta este la fel.NESIMTITIIIIIIIII !!!!
14
3
lasati draku barfa si puneti mana si pe lopata ,,la munca puturosilor.
5
18
Autoritatile ALESE cum deszapezesc Constanta? Pare un oras uitat de Dumnezeu!
15
3
Gabi Firea a spus ca la anu in Bucuresti nu vor mai aduna zapada de pe strazi decat firmele care vor avea masini care o vor si topi in acelasi timp. Si in Bucuresti a fost problema cu locurile unde sa o duca, nu mai e voie sa o arunce in Dambovita sau prin alte parti.
12
3
Strada Lahovari ---- Nu s-a luat gunoiul de 3 saptamani!!!!!
15
2
Un tupeist din gasca lui mazare care ii platea excursiile mascariciului si curvele care altfel nu iar fi bagat in seama. Boul asta a fost n parlament 3 mandate cu frustatul de mazare alexandru. Acum este anchetat de DNAul pe care javrele pesediste il vor distrus.
21
2
Pe noi nu ne intereseaza explicatiile lui, noi vedem si simtim pe pielea noastra incompetenta autoritatilor,asa fac toti ne dau explicatii ne am saturat de explicatii,noi ramanem cu explicatiile si ei cu banii , ce frumos sa dai explicatii din birou . Sictir pezevenchi.
29
4
veniti in zona garii sa vedeti munti de zapada ...ce tupeu de nesimtit ....constanta cel mai mizerabil oras din rromania
32
5
Acest patron de la Polaris din discursul lui am inteles ca este un incompetent cum sa afirme ca nu a ridicat gunoiul din cauza zapezii pai daca era Siberia nu Constanta cum se descurca nu isi mai exercita munca contractul ca a nins sau alta scuza cere scuze ca arunca zapada pe masinile platitorului de taxe ca asa are el masini ne performante desi incheie contracte exorbitante cu primariile si ca nu a dus gunoiul din lipsa curentului la platforma asta este nesimtire.
32
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369