REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Eduard Martin, patronul Polaris M Holding, mesaj după întâlnirea cu primarul Decebal Făgădău

Eduard Martin, patronul Polaris M Holding, mesaj după întâlnirea cu primarul Decebal Făgădău

Replica API 27 aprilie 2017 | 02:09 1249

Primăria Constanţa are de achitat firmei de salubritate Polaris M Holding circa 91 de milioane de euro. Instanţa s-a pronunţat definitiv în acest litigiu, iar în cursul zilei de azi atât primarul, cât şi patronul Polaris M Holding au făcut precizări cu privire la situaţie (Detalii AICI). A urmat şi o întrevedere între cei doi, iar după discuţii, Eduard Martin a postat pe o reţea de socializare următorul mesaj:

“Astazi am avut o discutie cu domnul Primar Decebal Fagadau. Discutia a fost constructiva si cred ca s-au lamurit multe aspecte care tin de conflictul juridic dintre Primarie si Polaris M Holding. Pe scurt, suntem in situatia in care urmeaza o potentiala tranzactie conditionata de aplicarea hotararii definitive din 2012 privind aplicarea indicelui de inflatie. Precum am spus si in postarea anterioara, principiul pe care eu l-am avut la baza in aceasta discutie, a fost acela ca locuitorii orasului Constanta sa nu plateasca din buzunarul lor pentru conflictele juridice dintre Primarie si noi. Va voi tine la curent saptamana viitoare cu evolutia acestei situatii care speram sa aiba un final fericit pentru constanteni”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
draga Ceee! Ii poti face o felatie dnlui Eduard si mie binenteles nu k eu ma termin repede pe fata ta.
1
0
Problema mediatizata cu AMERICANI ii fara nici o legatura cu menegerul Polarisului.Asta asa pt corectitudine.Ia sa vedem care sa fi lucrat la Polaris si sa nu i-si fi primit salariul ar fi lasato asa sa fie in beneficiul comunitati.Mincatul de rahat vad ca ii la inaltime aici.Parerologii de asemeni is kklau.Dracilor informativa cititi dupa abia dupa dativa cu parerea.A-ti avut o toneta in viietile voastre sa vedeti ce insemna.Altfel bagati kkt cu toti dee avem opini.
2
0
romania iti da zeci chiar sute de milioane si tu vrei si de la americani
0
2
Totul este o afacere, dai dreptul.primesti lucrari,contracte si beneficii
1
1
Ati externalizat serviciul deoarece crea deficit, nu putea fi intretinut din bugetul public, dar pentru Polaris este cam profitabil.., auzi, 91 milioane EURO pentru o firma care strange gunoiul..,EXTRAORDINAR!!!
1
1
Ce fraieri. Sa le ia banii primariei. Primaria nu i-ar fi iertat pe ei. De aia isi bat joc autoritatile de noi
4
0
Trist, astia chiar fac ce vor!!!!
3
2
Asta este redus mintal!?
3
1
Sa nu platim din buzunarul nostru ?!! Cum vine asta ?
1
0
Firma de nemernici. Asta cred ca este pacaliciul care este prof de sport. Gunoi de sport. Un nimeni ajuns prin spaga si mita
3
0
mai dai o spaga de 9 milione si extinyi contractul ca doar se poate ...si cu americani
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614