REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se pregătesc să devină părinți

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se pregătesc să devină părinți

Replica API 19 ianuarie 2022 | 00:00 1733

Sunt tineri, frumoși și chiar dacă s-au căsătorit devreme încă mai copilăresc! Edward Sanda (24 ani) și Cleopatra Stratan (19 ani) o țin într-o iubire ca-n filme. Cei doi artiști se bucură de fiecare moment petrecut împreună și știu cum să-și traseze prioritățile!

Edward și Cleopatra Stratan

Tinerii căsătoriți își doresc să îmbătrânească împreună, să devină părinți și dragostea lor să dăinuie până la finalul vieții, scrie click.ro.

Edward, care e cea mai mare provocare a anului 2022 pentru tine! Ce ți-ai propus să faci și să obții în noul an?

Cred că cea mai mare provocare pentru mine la început de 2022 a fost să-mi pun aparat dentar! Am început un an cu schimbări în bine și vor mai urma chiar și în cariera mea muzicală!

Trăgând linie pentru 2021 ai fost mulțumit, per total pentru ceea ce ai obținut, financiar vorbind? Că personal ai avut nunta și cred că ai fost fericit!!

Am fost mulțumit de tot ce mi s-a întâmplat chiar dacă a fost un an greu pentru toți dintre noi, m-am bucurat de fiecare moment și mulțumesc lui Dumnezeu că nu mi-a lipsit nimic!

Ce proiecte noi te așteptă anul acesta, atât singur cât și împreună cu Cleopatra?

Voi lansa prima piesă din acest an în colaborare cu Dan Badea, iar după am în plan să scot o altă piesă nouă cu soția mea!

Ce îți mai dorești pentru tine de acum încolo?

Am multe planuri pe plan profesional în acest an și sper să se concretizeze toate, dar în primul rând să fiu sănătos și să am multă activitate!

Ai citit cărți despre căsnicie și relații fericite înainte să te căsătorești? Care fost cel mai bun sfat primit în acest sens sau pe care te-ai gândit să-l pui în aplicare?

Nu m-am documentat în direcția asta și am lăsat viața și lucrurile să mă suprindă. Am avut norocul să fiu plăcut surprins de tot ceea ce mi se întâmplă și să îmi creez propria poveste de dragoste alături de soția mea, care a venit natural și firesc. Nu m-au interesat experiențele altor persoane în ceea ce privește căsnicia, pentru că fiecare om o trăiește și o simte în felul lui!

Cum sunteți voi acasă, când nu vă vede nimeni? Ce vă place să faceți cel mai mult și cum v-ați împărțit treburile casnice? Cine gătește, cine spală vasele, cine merge la cumpărături?

Acasă suntem foarte copilăroși cu noi și ne completăm în orice mai ales în treburile casnice!

Cine cheltuie cel mai mult la voi acasă?

Nu am stat niciodată să mă gândesc la asta! Amândoi avem lucruri pe care le vrem. Contează doar fericirea noastră și nu ținem evidența asupra acestui aspect!

Ies vreodată discuții din această cauză, că în loc să strângeți banii, îi cheltuiți mai repede?

Suntem norocoși pentru că ne place să fim chibzuiți și să “punem banii la saltea”. Nu am avut niciodată discuții referitoare la bani și nici nu o să avem!

Când o privești pe soția ta, Cleopatra, care ar fi cea mai tare definiție a iubirii?

Mi s-a confirmat de mai multe ori că ea este o persoană unică în lume pentru mine, care mă face fericit în fiecare zi chiar și când nu spune nimic.

Vă faceți des declarații de dragoste?

Zilnic ne spunem lucruri frumoase, involuntar, pentru că așa simțim unul pentru altul. Suntem foarte îndrăgostiți de noi!

Cum ai vrea să îmbătrânești lângă Cleopatra?

Știu sigur că lângă ea voi îmbătrâni în cel mai frumos și natural mod și cu siguranță și copiii noștri ne vor călca pe urme!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ii doare la basca .pacat ca chestiile astea se reproduc .ce educatie poate da individa la 19 ani unui copil sau individul ala cu fatza de fatalau .
1
0
Alte fete inca se joaca cu papusile, lu asta ai place mult al drakului maciuca
3
0
sa ne anuntati si cind e divortul
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218