REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ei sunt indivizii care au ieşit cu macetele în stradă, la Constanţa: se laudă că-s plini de bani! VIDEO

Ei sunt indivizii care au ieşit cu macetele în stradă, la Constanţa: se laudă că-s plini de bani! VIDEO

Replica API 17 octombrie 2016 | 01:33 818

Au semănat teroare, dar sunt LIBERI

Au semănat teroare, dar sunt LIBERI

Iusein Kenan

Au semănat panică în Constanţa, dar sunt liberi! Este vorba despre indivizii care au ieşit cu macetele în stradă şi au băgat un om în spital, dar pe care judecătorul Bogdan Alexandru Arhip nu i-a considerat un pericol, motiv pentru care a decis să fie cercetaţi în libertate. Între timp, agresorilor nici că le pasă. Sunt mult mai preocupaţi să arate lumii că-s plini de bani şi că se plimbă prin Germania şi Spania. Spre exemplu, unul dintre ei, Iusein Kenan, s-a filmat alături de prieteni în timp ce număra un teanc de bani. De cealaltă parte, oamenii care locuiesc în zonă susţin că le este teamă să mai iasă din case.

Alim Onasis

"Boss de boss, te pupă văru'", "Ai talent, văru', şi valoare. Eşti boss, frumosule!", "Plec în spania, Boss, te pup!" - cam aşa sună toate discuţiile dintre membrii găştii ce a participat la scandalul de pe stada Biruinţei din municipiu. Filmuleţe în care îşi numără banii la petreceri, fotografii cu maşini pe care ei le consideră "belea" şi limbaj şmecheresc pentru a "dovedi" că sunt "mafioţi". De precizat este şi faptul că aceştia pleacă frecvent în Spania şi Germania, mai ales Iusein Kenan şi Alim Onasis, şi nu ne trebuie prea multă imaginaţie pentru a ne da seama cam ce fac de se întorc plini de bani. Iar lauda continuă, mai ales pe reţelele de socializare, chiar dacă au creat panică, au rănit un om şi iată că sunt liberi precum pasărea cerului.

Iusein Kenan la nuntă (click pe imagine!)

Între timp, oamenii care locuiesc în zonă susţin că le este teamă să mai iasă din case. "Stăteam în casă şi am auzit afară gălăgie. A ieşit nevasta mea şi a intrat foarte speriată, eu sunt taximetrist şi munceam noaptea, am copil mic. Nu mai pot munci din cauza evenimentului! Soţia şi copilul sunt speriaţi şi acest judecător le dă drumul derbedeilor? În ce ţară trăim??? Unde mai e dreptatea? Trebuie să ne apere legea sau noi apărăm legea??? Uăăăăă, ruşine să vă fie!!!! De nu existau aceste imagini cred că nici pixul nu-l folosea pentru mandat!!!!!! Nimeni nu face nici o presiune şi dosarul va fi plin de praf săptămâna viitoare!" a declarat un bărbat care locuieşte pe strada Biruinţei. Se pare că şi infractorii tot în zonă stau şi sunt cunoscuţi ca scandalagii, pe exemplul: "Eu fac legea".

Poliţiştii şi procurorii i-au prins şi reţinut, judecătorul le-a dat drumul!

Totul s-a petrecut în seara de 9.10.2016, în jurul orei 19.00, când circa 15 persoane au participat la o încăierare, ce s-a produs pe strada Biruinței din municipiul Constanţa, în faţa locuinţei persoanei vătămate A.R, încăierare în cursul căreia aceasta a suferit leziuni ce necesită îngrijiri medicale de 40 – 45 de zile, conform procesului-verbal de concluzii preliminare al Serviciului de Medicină Legală Constanța din 10.10.2016. Însă, mai exact, totul a pornit de la faptul că un autoturism a trecut cu viteză pe strada Biruinței, condus fiind de Alim Onasis. În acel moment, mai mulți tineri care stăteau la colț de stradă și spărgeau semințe au strigat după el și se pare că l-ar fi jignit, în ideea de a merge mai încet. Atunci, șoferul a revenit la fața locului cu mai mulți "tovarăși", înarmați cu obiecte contondente, între care și săbii. Tinerii de la colț de stradă au fugit și s-au adăpostit în curtea locuinței unuia dintre ei, iar ceilalți i-au urmat și au început să lovească gardul. Atunci a fost rănită o persoană. Aceasta ţinea poarta pentru a-i împiedica pe ceilalţi să intre şi a suferit leziuni la nivelul mâinilor. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, la data de 10.10.2016, a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Daniel Opriș, Sorin Vasile Toma, Kenan Iusein, Dali Iumiut, Osman Sali, Osman Ercal, Alim Onasis, Alim Belgin, reţinuţi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare, faptă prevăzută de art. 198 alin. 2 C.pen, cu aplic. art. 77 lit. a C.pen., însă magistrații au decis să-i plaseze sub control judiciar. Procurorii au depus contestaţie şi, pe 14 octombrie, judecătorul Bogdan Alexandru Arhip le-a respins-o. Astfel, agresorii vor fi cercetaţi în libertate, sub control judiciar. Decizia este definitivă!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102