REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ei sunt îndrăgostiţii care au câştigat bilete la concertul Justin Timberlake din Paris!

Ei sunt îndrăgostiţii care au câştigat bilete la concertul Justin Timberlake din Paris!

Replica API 27 februarie 2014 | 00:00 163

Nu sunt la primul concurs câştigat!

Nu sunt la primul concurs câştigat!

Sunt îndrăgostiţi şi vor să ştie asta o lume întreagă! Vorbim despre un cuplu din Constanţa, care au participat la concursul Maritimo Shopping Center, care îi trimite la concertul lui Justin Timberlake din Paris. Georgiana Teodorescu şi Cătălin Teodorescu sunt căsătoriţi de doi ani şi sunt fericiţi, iar asta se vede, aşa că n-a fost foarte greu să-şi adjudece premiul pus la bătaie! Pentru concursul mai-sus amintit a trebuit să facă o poză la turnul din Maritimo Shopping Center, să o trimită pe adresa organizatorilor concursului şi să strângă cât mai multe like-uri. Au fost două premii oferite: celor două cupluri care au strâns cele mai multe like-uri. "Pe primul loc ne-am clasat noi, iar pe al doilea un alt cuplu frumos. Eu împreună cu soţul meu suntem căsătoriţi de 2 ani de zile şi nu suntem la primul concurs câştigat. Am câştigat verighetele la Diana Bişinicu, apoi o cină romantică oferită de o televiziune, apoi o şedinţă foto oferită de cunoscutul fotograf din Constanţa, George Stan şi acum plecarea la Paris", povesteşte Georgiana.

Premiul constă în câte 2 bilete dus-întors Constanţa-Paris şi două bilete la concertul lui Justin Timberlake din Paris. Plecarea va fi pe data de 23 aprilie, chiar de ziua de nume a Georgianei, iar întoarcerea pe 27.

"Ne doream de mult să vizităm Parisul şi acum abia aşteptăm să treacă cele 2 luni, până la plecare!", a mai spus Georgiana.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108