REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ei sunt spărgătorii care au dat atacul la bancomate!

Ei sunt spărgătorii care au dat atacul la bancomate!

Mirela PASCAL 29 noiembrie 2022 | 12:30 29768

Un cuplu a reușit să pună pe jar polițiștii constănțeni în urmă cu 11 zile, atunci când au dat atacul la un bancomat de la Castelu. Până astăzi, s-au ascuns atât de bine, astfel încât oamenii legii să nu le dea de urmă și să aibă suficient timp să pună la cale un nou atac, cel de la Pavilionul Expozițional.

Apostol și concubina

Ei bine, ”spărgătorii” sunt Călin Gheorghe Apostol și o italiancă, Katia. Cei doi sunt, cel mai probabil, concubini, întrucât ea i se adresează lui Apostol cu ”soțul meu”, dar nu sunt căsătoriți cu acte.

Katia Sanginesi, de 55 de ani,  din Roma, ar face parte dintr-o grupare de tip mafiot, denumită ‘Ndràngheta, specializată în furturi, cu sediul în Calabria, Italia.

Reamintim că ,,În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului.

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ei cred ca mi-au furat găinile este posibil așa ceva
0
0
Ndragheta calabreza,opa ,opa/Lasa ca avem si noi ....Karcota de Giurgiu...TACE SI FACE
0
0
Cum sa spui, citez, ar face parte dintr o grupare de tip mafiot denumita Ndraheta.... pai spui Ndragheta spui Mafie iar Calabria este toata regiunea.nu e ca si cum a spus un oras din Calabria.... Mireloooo iar ne ai aratat cat de bine esti pe jurnalism.... habarnista brevetata
15
2
De la oameni nu fura nimeni ca banca (oricare ar fi ea) e asigurata si mai e si implicata in trafic international de copii...O sa auziti si voi normies de Rachel Chandler curand ...ce personaj interesant
4
9
Corect Jean
4
1
Sparților stati rezemat..Nu a clonat carduri sa fure de la oameni..Spărge-a si fura de la stat..cum fac smecheri cu legitimații de senatori..deputati..primari
18
5
Au fata de sparti nu de spargatori.
12
0
Katia. Un pic din Ucraina
9
14
Katia...nu cumva vine de prin alta parte,mai la est.Au fost printre primele care au asaltat Italia si probabil are si cetatenie.Fugari de meserie si mai dau cate o spargere pe unde pot.Sigur au si complici.
13
15
sa le arunce pe toate in aer. mwie chitak si pnl si sustinatorilor sai
12
15
katia nume de italianca sadea
18
4
ndrangheta nu se ocupa cu gainarii de astea, daca era cu adevarat implicata nu mai ramanea nimic din tara asta...a, stai.
12
3
Rahateii astia cu ochi trebuie pusi la munca pana le ies fitzele de spargatori pe nas!
22
6
Ce ma a furat de la tine? Haiducii nu furau de la bogati ?
14
19
Sa vedem daca sant de acord magistratii italieni!!!!!!!
10
2
au omorat biata pisica huaaa
17
2
Parcā e cuplul de aur: Gabriela Firea si Pandele.
37
5
La ocna cu hoții
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920