REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ei sunt tinerii din Constanța și Tulcea care făceau TRAFIC de DROGURI de RISC!

Ei sunt tinerii din Constanța și Tulcea care făceau TRAFIC de DROGURI de RISC!

Replica API 21 ianuarie 2020 | 00:00 2497

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate din Tulcea, împreună cu procurorul D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea, au efectuat 15 percheziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. 5 persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Mai exact, la data de 17 ianuarie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității din Tulcea au efectuat 15 percheziții domiciliare în cadrul unei acțiuni ce a vizat destructurarea unei grupări infracționale organizate specializate în trafic de droguri de risc și mare risc, în județele Tulcea și Constanța, la domiciliile unor bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 31 de ani. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 1.200 de grame de canabis, 3 pastile de ecstasy și 3,45 de grame de rezină de canabis. Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 15 telefoane, peste 7.000 de euro, 500 de USD, 50 de lire sterline, 32.000 de lei și un autoturism. În aceeași zi, polițiștii au condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea 19 persoane, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale. Ulterior, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, față de 5 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, respectiv deținere de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu. În cursul zilei de 18 ianuarie a.c., persoanele reținute au fost prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea celor cinci pentru 30 de zile. Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și al Direcției Operațiuni Speciale, precum și al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea. La activități au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea

Cinci tineri ARESTAȚI! Unii, mai vechi "cunoștințe" ale polițiștilor

Este vorba despre Silviu E., din Tulcea, care nu este la primul conflict cu legea, el mai fiind cercetat, în trecut, pentru furt. Totodată, arestați au fost și Alexandru T., Alexandru N., Ștefan F., din Jurilovca, acesta din urmă fiind și el o mai veche "cunoștință" a oamenilor legii. A fost și dat dispărut, în 2003, pe când avea 13 ani. Lista continuă cu Florian Angheli. ” Admite propunerea DIICOT- Biroul Teritorial Tulcea de arestare preventivă a inculpaţilor Efimov Silviu, Nichita Alexandru, Tincu Alexandru, Fonfoneaţă Ştefan şi Anghel Florian În temeiul art. 226 Cod pr.penală, cu referire la art.223 alin.1 şi alin. 2 Cod pr.penală şi art.202 Cod pr.penală. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Efimov Silviu, Nichita Alexandru, Tincu Alexandru, Fonfoneaţă Ştefan şi Anghel Florian, pe o durată de 30 de zile, începând cu 18 ianuarie 2020 şi până la 16 februarie 2020, inclusiv”, potrivit minutei judecătorești a Tribunalului Tulcea.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai idiotii pamantului voi astia de doriti puscarie pe viata sunteti niste comunisti obositi habar nu aveti ce este canabisul de fapt dar comentati ca niste pizde obosite vati nascut pe timpul lui nea nicu si ati ramas tot asa de incuiati documentativa ce este defapt canabisul si apoi comentati uitativa ca in america sau tratat copii autisti si epileptici si multi alti dar voi vb asa doar sa va aflati in treaba pe farmaceutice nu ii mai huiduiti alea sunt adevaratele droguri bai cretinilor nu canabisul dar asa e cand sunteti niste oi proaste comentati aiurea
1
1
Mari contrabandisti
0
1
frectie .... aia mari trec tonele se inchid si radarele pentru ei
3
0
ahgffghhhgggttt
0
0
La constanta vinde diicotul haha
5
0
Ca si jurnalist ar trebui sa inveti sa faci un Headline corect unei stiri,precum si subiectulu despre care vorbesti,canabisul si reziduriile de canabis nu sunt de mare risc,iar ecstasy este considerat un stimulent de risc scazut fiind comun.Intai temele si dupa articolul.
7
1
Se vand peste tot la orice colt si ii salta pe Ciobanii aia , la Constanta se mananca bine de nu ii loviti deloc , aia marii de la Diicot se stati sa prindeti gramu , kilele nu a? Va place doar sa faceti dosare pe gram futuva n gura
9
1
Puscarie pe viata nenorocesc tinerii
8
6
Ei sunt...asa incepe titlul articolului si pun o poza cu cei de la trupele speciale.Invatati sa faceti jurnalism ca va faceti de ras.
14
0
Silviu E si nu stiu mai cine... Zile frate tot numele daca tot scrieti stirea...
9
1
Mizerii de oameni. Nu-si merita locul pe pamant.
13
7
LEGALIZATI ! si vin si turistii
13
8
MULTA PUSCARIE LE DORESC . IN PUSCARIE SA LE PUTREZEASCA OASELE . NEMERNICI CARE PENTRU BANI DISTRUG SUFLETE SI FAMILII .
13
15
Pistoale cu apaa....
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367