REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

El este Adrian, unul din muncitorii morți, la o fermă din Piatra

El este Adrian, unul din muncitorii morți, la o fermă din Piatra

Ana-Maria LIPAN 28 ianuarie 2023 | 00:00 4251

Adrian I. este unul din cei 2 tineri, ciobani la o fermă din satul Piatra, comuna Mihail Kogălniceanu, care și-au pierdut viața intoxicați cu gazul emanat în saivanul de animale. Locuia în satul Piatra și era tatăl unui băiețel. Totul s-a petrecut în cursul zilei de joi, 26 ianuarie a.c., atunci când cei doi ar fi efectuat o săpătură în incinta saivanului, sub o placă de beton, descoperind un gol, în care ar fi intrat amândoi, iar ulterior s-ar fi asfixiat. Până la ajungerea echipajelor, cei doi tineri fuseseră extrași de cetățeni, însă ambii erau inconștienți. Echipajele SMURD și SAJ au început imediat manevrele de resuscitare pe care le-au continuat preț de mai bine de o oră, însă fără rezultat. Din păcate, a fost declarat decesul ambilor tineri.

El este Adrian, unul din muncitorii morti, la o ferma din PiatraAdrian I.

Doi bărbați, de 23, respectiv 27 de ani, ambii din satul Piatra, ciobani la o fermă, au murit. Din primele verificări a reieșit faptul că cei 2 ar fi efectuat o săpătură în incinta saivanului, sub o placă de beton, descoperind un gol, în care ar fi intrat amândoi, iar ulterior s-ar fi asfixiat.

Adrian I. este unul dintre cei doi muncitori. Acesta locuia în Piatra și era tatăl unui băiețel. Cei care l-au cunoscut spun că era un băiat extrem de respectuos și muncitor.

El este Adrian, unul din muncitorii morti, la o ferma din Piatra

Cum s-a petrecut totul!

În cursul zilei de joi, 26 ianuarie a.c., în jurul orei 13.20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un saivan, 2 persoane ar fi săpat o groapă și ar fi intrat în aceasta, fiind găsite inconștiente.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre 2 bărbați, de 23, respectiv 27 de ani, ambii din localitatea Piatra.

Asupra celor 2 au fost aplicate manevre de resuscitare de către personalul medical ajuns la fața locului, ulterior fiind constatat decesul.

Din primele verificări a reieșit faptul că cei 2 ar fi efectuat o săpătură în incinta saivanului, sub o placă de beton, descoperind un gol, în care ar fi intrat amândoi, iar ulterior s-ar fi asfixiat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si multa putere familiei
0
0
Politia sa cerceteze. Nu aveau de ce sapa, de ce sa se bage in groapa și cum sa se asfixieze. Sa nu trateze politia cu neglijența cazul doar pentru ca sunt niște amărâți ai nimănui.
0
0
Bucalutii le făceau amărâților fără niciun căpătâi care le munceau la ferma acte, buletine, cu mutatie la ei in sat, le făceau apoi firme, I.I. sau P.F.A.,le dadeau pamânturi in arenda, chipurile, de la ei și cu totul legal de altfel, depunea dosare pentru fonduri europene. Normal ca banii i-ar fi încasat el și dacă le dădea și amărâților câteva sute de euro pentru aia era sărbătoare. Sa nu fie un nou caz Bahaianu asta.
1
0
cautau comori in hazna?
0
5
Nu are logica ceea ce expuneți. Ar fi săpat o groapa , ceva nu se leagă . Altele au fost cauzele , cel de sus ii va răsplăti !
4
2
S-or fi bagat acolo sa se adăpostească de frig. Pentru ca sunt doua lichele in Piatra care fac legea in sat, piticii frați Bucăluță (bucăluți-ar dracii sa/i bucăluțeasca) infractori cu tupeu, care fac numai ilegalitați și fac legea in sat cu oamenii și cu pământurile. Ca nu s-a găsit niciunul sa le scoată piticilor cu tupeu, dintii din gura. Ei stăpânesc satul, pământurile, animalele și oamenii de acolo, caricaturile.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218