REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

EL este BĂRBATUL care a FUGIT de la locul ACCIDENTULUI din zona CELCO. VIDEO

EL este BĂRBATUL care a FUGIT de la locul ACCIDENTULUI din zona CELCO. VIDEO

Replica API 29 octombrie 2021 | 23:59 13346

Doi constănțeni au dat dovadă de spirit civic, după ce au fost martorii unui accident rutier produs pe strada Industrială, în fața fabricii Celco. Conducătorul unui Audi a fost cel care a provocat accidentul, ce a avut loc joi, 28 octombrie, în jurul orei 15.00. Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un panou publicitar, iar acesta a căzut peste un pieton. Șoferul, când și-a dat seama ce a făcut, a fugit de la locul cu pricina... pentru că nu avea permis, potrivit informațiilor noastre, moment în care doi constănțeni responsabili, care se aflau pe partea cealaltă a drumului, l-au observat și au gonit după el, după cum ne-au declarat martorii.

Șoferul ar fi fost prins și dus la Poliție.

el este conducătorul auto care a fugit de la locul accidentului.

Potrivit informațiilor noastre, șoferul fugar are 27 de ani.

După cum se poate vedea și în imaginile de mai jos, un TIR ce venea din același sens de mers a virat ușor la stânga, moment în care bărbatul care conducea Audi se deplasa cu viteză și a pierdut controlul volanului. Conducătorul auto a intrat în coliziune cu un panou publicitar, iar acesta din urmă a căzut peste un pieton, în vârstă de 44 de ani, care a fost rănit ușor.

VIDEO cu momentul producerii accidentului:

Ce spun polițiștii!

La data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe Șoseaua Industrială din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism și un panou publicitar, în urma căruia un bărbat, de 44 de ani, care se deplasa pe trotuar, a fost rănit.

Conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără acordul organelor de Poliție.

Urmare a cercetărilor desfășurate de polițiștii constănțeni, persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat, de 27 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Citește și:

PIETON LOVIT de un PANOU PUBLICITAR!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cocalar cu Audi. Plina C-ta de giboni de astia.
3
0
Care cale ferata? Mai avem?
4
1
Nu avea voie sa depaseasca era linie continua dar daca nu avea permis.......
9
0
Tiruri, tiruri si iar tiruri. Accidente pe dn-uri, implicate tiruri, accidente pe autostrazi, implicate tiruri, in weekend n-ai loc sa scoti pola ca soselele sunt pline de tiruri. Mai du-va-n plm cu tirurile voastre, transport de marfa se face, si mult mai ecologic, si pe calea ferata.
3
10
Nici nu avea ce sa caute la volan
14
0
De cand am vazut titlul ma gandeam ca este mexican
16
0
Cel cu tirul
5
27
Conducere preventiva? Pastrarea distantei fata de masina din fata? Animalul asta era sa omoare un om. S-a dat jos din masina si a plecat ca un jeg, lasand omul ala cazut data viitoare sa pupe un stalp! Definitiv!
29
2
cu tirul, din cauza lui s a ajuns aici, a franat brusc , probabil semnalizarea a pus o pe loc
4
26

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218