REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

El este bărbatul care a fugit după ce a provocat un ACCIDENT MORTAL!

El este bărbatul care a fugit după ce a provocat un ACCIDENT MORTAL!

Replica API 28 octombrie 2018 | 00:02 996

S-a predat!

S-a predat!

Șoferul care a provocat accidentul pe șoseaua Mangaliei, în urma căruia un tânăr de 22 de ani din Tulcea a murit, s-a predat autorităților! Este vorba despre Mircea Dragos Marin, născut în Vaslui, cu domiciliul în Constanța. Bărbatul are 32 de ani.

Potrivit polițiștilor, duminică, 28 octombrie, în jurul orei 15.30, bărbatul care ar fi produs accidentul mortal de azi dimineață, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier Constanța, unde este audiat în prezent. Bărbatul are vârstă de 32 de ani și este din Constanta. Politistii constănțeni efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Cercetările ample ale polițiștilor constanteni, inclusiv în mediul familial și cercul prietenilor, a condus la gestul respectivul conducător auto de a se prezenta de bunavoie la sediul Serviciului Rutier.

Declarațiile sale fac obiectul unui dosar penal ce va fi instrumentat de către polițiști sub coordonarea unui procuror.

După audierea persoanei în cauză, politistii constănțeni vor lua măsurile legale ce se impun în astfel de situații.

El a spus anchetatorilor că s-a speriat, acesta fiind motivul pentru care a fugit de la locul accidentului.

Reamintim că, potrivit oamenilor legii, totul s-a petrecut la data de 28 octombrie a.c., ora 4.50, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în apropierea intersecției cu strada Pandurului, când un autoturism înmatriculat în Constanța, a accidentat mortal un pieton, în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea. Acesta s-ar fi angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis. Tânărul era militar pe fregata Regele Ferdinand.

După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. Polițiștii constănțeni au început cercetările pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorului și pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la evenimentul rutier.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt si eu curios cand o sa se apuce cineva in tara asta sa faca educatie rutiera . Da este foarte important ca avem treceri de pietoni si putem traversa civilizat strada dar tot la fel de important atunci cand treci strada trebuie sa te asiguri ca masina care vine spre tine care ate deobicei mai mult de 2 tone ,2000 de kg pentru necunoscatori , reduce viteza si opreste in timp util daca nu vrem sa ajungem afis pe sosea. Aviz pentru pietoni din partea altui pieton .
5
0
pt cris. si daca a trecut prin loc nepermis trebuie lasat in strada sa moara? poate mai avea o sansa daca oprea si chema ambulanta sau ii acorda primul ajutor.
7
1
Tot tinand cont ca e Constanta si daca trecea pe trecerea de pietoni tot murea mai ales noaptea. Constantenii nu acorda prioritate ziua ca cica se arunca pe treceri dar noaptea cand nu respecta deloc viteza legala si sunt mai putin vizibili pietonii.
11
0
Da nimeni nu comenteaza faptul ca a trecut prin loc nepermis. Toti il condamna pe cel care l.a omorat. Daca el trecea pe trecerea de pietoni nu se intampla nimic. Fiind in Constanta era constient ca la acea ora nu sta radarul mai mereu si toti circula cu ce viteza vor. Asa ca numai judecati aiurea.
12
5
Si ies in atata TIMP,deci,,,
7
5
Mai mult ca sigur idiotul consumase ceva alcool.
12
2
Pai de unde putea sa fie? De la Moldova, normal, emigrat si aterizat pe aici!O fi fost beat, ca orice moldovean, ca asta e starea lor de cand se nasc si pana mor!
15
8
Fraierica daca o faceai pe mortul cum am facut o eu si sareai cu suta de mii de euro la bulangii azi erai liber.Mi se rupe pula de comentatorii de la replica.am bani voi fi liber prostii la puscarie
6
23
Tot asa, sper sa putrezeasca in puscarie si toti tiganii, traficanti de fete si de droguri, sa putrezeasca toti aurolacii din toate serviciile acestei tari mai mult sau mai putin secrete, care au vandut tara, oprindu-si ei comisionul!!!
28
2
Ce fatza are cretinul naibii , sper sa putrezeasca in puscarie .
16
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369