REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

El este bărbatul care s-a SACRIFICAT pentru a scoate din mare o femeie şi un copil!

El este bărbatul care s-a SACRIFICAT pentru a scoate din mare o femeie şi un copil!

Replica API 10 august 2017 | 00:00 363

Adrian Ciureanu, un tânăr de doar 30 de ani, a pierit în apele mării de la Mangalia, în cursul zilei de marți, 8 august. Tragicul eveniment s-a petrecut în timp ce el, alături de un alt prieten, a intrat în apă pentru a salva o femeie și pe copilul acesteia. A fost tras de curenți după ce a reușit să salveze persoanele aflate în pericol. Ulterior, el a devenit victimă. Un val l-a smuls din brațele salvatorilor ce veniseră după el, fără drept de apel. Astfel, marea și-a luat tributul.

Adrian Ciureanu era un tânăr care avea toată viața înainte. Dar iată că a ales să-și petreacă vacanța din 2017 la mare, alături de persoana iubită. Și, din păcate, a fost și ultima, devenind astfel victima numărul 17 care a pierit în apele mării. Trupul neînsuflețit a fost adus la mal de valuri, în dimineața de miercuri, 9 august. Era din localitatea Stroești, județul Argeș și se afla în vacanță pe litoral. Adrian lucra pentru o firmă de construcții din Pitești, iar recent își cumpărase o casă alături de iubita sa. Tatăl tânărului, Cristi Ciureanu, primește zeci de mesaje de condoleanțe pe pagina sa de Facebook de la persoane apropiate sau de la străini. Oamenii au rămas profund impresionați de fapta tânărului, declarându-l, în nenumerate postări, un erou adevărat.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buruiana Florin impreuna cu asociatii lui vand droguri , de mare risc, de risc si etnobotanice,de 9ani multi au murit de la ele alti au talharit pentru a face banii sa isi procure marfa de la acest clan inteelop din municipiului Mangalia alti se sinucid datorita lor politia e corupta
0
0
Asta s-a crezut salvator fara sa aiba echipament de salvare.Asta de abia inota sa stea el la suprafata si s-a bagat unde nu era de nasul lui
4
4
o vaca intra in apa cu fi-sa.un om cu suflet e in pamant,ptr ca o idioata nu a facut pe smechera.trebuiau lasate sa crape.nici macar nu au avut bunul simt sa astepte sa vada ce s a intamplat cu baiatul.
3
0
Mooooye tie cu recunostinta
1
3
Si vacile salvate unde sunt? Pasc fericite cu constiinta incarcata?
3
2
daca ar exista de ce mor astfel de oameni si cei borfasi nenorociti hoti si care mai de care nu patesc nimic? pacat pt el,dar a murit cu dorinta de a salva si macar pe lumea cealalta viata sa i fie mult mai buna ca acesta de pe pamant
2
0
Oare cine a postat la rubrica "o lectie numa buna de invatat" este crestin? Se duce la biserica si crede in Dumnezeu? Altfel ne facem cruci in autobuz, dar nu ne place sa ajutam un om in suferinta! Mai bine suntem egoisti si rai si intoarcem spetele celor in nevoie! Copilul ala ce vina avea?
1
1
dumnezeu s-al odihneasca in pace
9
0
De ce ti ai risca viata pentru niste inconstienti? Nu s merita
7
1
Puteti inceta cu expresia marea si-a luat tributul ?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102