REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

EL este CRIMINALUL din ONEȘTI, CARE A LUAT ostatici DOI muncitori. VIDEO

EL este CRIMINALUL din ONEȘTI, CARE A LUAT ostatici DOI muncitori. VIDEO

Replica API 2 martie 2021 | 14:11 6443

Tragedia de luni, 1 martie, din localitatea Onești, Bacău, a șocat o țară întreagă. Un bărbat în vârstă de 68 de ani a sechestrat, înjunghiat și ucis doi muncitori, care renovau apartamentul din care agresorul fusese evacuat. Acesta din urmă a ajuns și el la spital, iar soția lui a fost reținută pentru complicitate.

Nu a fost înduplecat în urma negocierilor, așa că și-a pus planul în aplicare. Polițiștii au intrat în forță în casă, au tras mai multe focuri de armă, agresorul a fost rănit la picioare, fiind transportat la spital. Soția agresorului a fost reținută și ea, fiind acuzată de complicitate.

Fratele uneia dintre victime: Nu poți să fii așa nepregătit, mai ales când faci pare din Trupele Speciale.

Fratele uneia dintre victime critică mișcarea polițiștilor și spune că aceștia nu sunt pregătiți pentru astfel de situații.

”Nu poți să fii așa nepregătit, mai ales când faci pare din Trupele Speciale. Nu știu cine i-a coordonat.Mi-au spus să stau liniștit, că o să fie bine, să nu ies, să nu mă vadă faratele meu să facă vreo criză”, a declarat fratele uneia dintre victime, pentru antena3.

Martor: Cerea 300.000 despăgubiri, să-i fie transferați într-un cont în Germania!

”Erau doi negociatori. El era în balcon, cu un cuțin în mână. Cei sechestrați erau legați la mâini, în balcon, unul în stânga, altul în dreapta. Cerea 300.000 despăgubiri, să-i fie transferați într-un cont în Germania!”, a declarat un martor.

Precizăm că totul a pornit în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când soția sa lucra la combinatul chimic care i-a și luat apartamentul. Femeia ar fi furat 8 tone de titan, spun unele surse, prejudiciu ridicându-se la suma de 8 miliarde de lei la acea vreme. Societatea a pus sub sechestru pe apartament, pentru a recupera prejudiciul. Familia Moroșanu a l-a pierdut în instanță, iar în cele din urmă a fost evacuat.

Criminalul din Onești a amenințat încă din 2018

În 2018, Gheorghe Moroșan a publicat pe Facebook o înregistrare video, prin intermediul căreia anunța că se va răzbuna pentru pierderea apartamentului. „Familia mea a fost amenințată cu armă de foc. Dacă nu se lămurește situația, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc!”, a amenințat Moroșan.

VIDEO:

sursa video:zdbc.ro

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare cum a furat aceea femeie 8 tone? Nimic nu poate justifica acele crime, 2 oameni nevinovati au murit.
0
0
Cand legea nu-ti face dreptate .. atunci iti faci singur
1
0
Intrebare: cei 2 au facut armata ?
1
0
vangura de garcea retardati si oligofreni, sunteti mana - n mana cu megazdrentele de tigani-interlopi!!! sa muriti cu totii de cancer si cu datorii in banci!!! sa-mi bag pula - n caracterele voastre interzise, machidoni jegosi!!!
4
0
nostru judiciar te poate aduce la disperare si atunci iti bagi pula in ea de viata....pacat de cei doi morti
4
2
Omul a lucrat afara si apartamentul era vanat de crema societati din Bacau. Judecatorii,procurori,procurori militari toti sunt multi vinovati.Vedem cum se judeca procesele in Romania.Astia toti enumerati vaneaza in ziua de azi case.Ce dracu fac cu ele cat toti vom muri si nu luam nimic cu noi decat pamant galben.Asta este tara in care traim? Chiar daca acest om a fost executat de ei si familia lui,blestemul familiei va cadea pe familile lor. Ii vor ajunge si cei cei care vor patimi cel mai mult sunt urmasii... copiii lor.Cine nu crede sa sa intrebe batranii ce inseamna cand distrugi o familie.
5
4
Misiunea politiei este sa bage de serviciu in weekend, 6 luni ca sa isi faca pensia de 5000
10
1
Cum e ministrul de interne asa este si Politia !Cum este GUVERNUL asta de amatori asa este si politia ! Au scapat de profesionistii vechi ca sa fure ei mai bine !
5
2
Deci 2 barbati in putere si cu scule care pot fi fol ca arma la ei sunt legati de un mos de 68 de ani care a amenintat in trecut si care suna de mai multe ori la 112 si 5 ore sta de vb cu militienii care il impusca in picioare dupa ce ii omoara pe cei doi asta in timp ce pe altii i-au impuscat in piept ba i-au si luat la bataie dupa ce au sarit de la etajul 6 si pe urma au confiscat inregistrarile si au amenintat locatarii sa nu spuna nimic. In cond in care puteai sa-l dobori cu un 9mm si catare metalica ca erau 20-30 de metri iar ala statea cu burtoiul la vedere. ?!
13
0
Specialisti negociatori pe care ii are politia nu au reusit sa-l opreasca pe criminal,acum a ramas ca politia sa-i raspunda famiiilor indoliate dupa ce inainte de dublacrima politisti le-au spus oamenilor sa stea linistiti pentru ca nu este nici un pericol caci ei"politisti"au situatia sub control.
7
0
Copii vostru de romani tradatori o sa dea la academia de politie si o sa fie la fel de incompetenti
3
1
Cica l-au enervat ostatecii dar de fapt l-au enervat militienii!
9
1
Baietii aia ai lui Moraru care se joaca cu ratustile la dusul comun ? Din aia nu scoti nici macar bulangii de nadejde, niste caricaturi, nu oameni.
8
0
Sa multumim Politiei pt proptitudinea cu care amendeaza o batrana care vinde patrunjel in piata. Atat. Cand e vorba sa intervina stau si o lalaie. Adevaratii vinovati pt dubla crima sunt politistii care au intervenit dupa ce au murit cei doi oameni nevinovati! Felicitari POLITIEI ROMANE....
15
0
Nu ma pot abtine, repostez de mai jos:Avem 17 servicii secrete in Romania, 10.000 de luptatori "de elita", si un CA.CAT de 68 de ani, UCIDE cu un cutit 2 barbati, dupa ce MILITIA PESEDISTA bacau a NEGOCIAT TIMP DE 5 ORE, MOARTEA CELOR 2 OAMENI !!! Asa ceva DOAR in Romania mai vezi !!! Va mai mirati de ce pompierii din Constanta n-au fost in stare sa aduca o scara mobila sa salveze o femeie de la moarte, cand MILITIA BACAU se uita 5 ore la un CRIMINAL !!! Vinovati de moartea celor 2 sunt, IN EXCLUSIVITATE, CAPII MILITIEI PESEDISTE BACAU, cei ce au "coordonat" intreaga CRIMA !!! Da, demisi, fara
17
1
Chiar credea ca va iesi cumva bine pentru el ? Ca a doua zi avea banii sau apartamentul si gata ??
4
0
trebuia arma cu luneta, lunetistul sa nu i tremure mana si ...ochiul, gasesti greu de astia!
15
2
Daca eram intr-o tara civilizata il impuscau in primele 5 secunde cand iesea la geam, dar cand esti un militian obosit care freaca luleaua toata ziua eziti, ca dupa e greu, trebuie sa faci rapoarte si lenea e mare. DESFIINTATI MIZERIA DE POLITIE ROMANA SI RESTRUCTURATI-O! Toti ratatii si frustratii s-au facut militieni.
33
0
Pulitistii au coaie doar cand se iau de batranici care vand clandestin patrunjel la coltul strazii! Cand e vorba de prins interlopi, infractori, hoti, etc, sunt niste cacaciosi!
33
0
Au actionat k niste puli pardon K NISTE PULI BELITE GABORII ASTIA!! Martalogu trebuia mierlit si aranjata SCENA in asa fel incat sa para sinucidere!!! Un individ k asta nu trebuie sa mai traiasca!!! PUNCT
20
3
sunteti corupti pana in maduva oaselor si sunteti platiti cu bani grei iar voi frecati pula si nu faceti nimic.sa iasa bode ministrul pulii mele sa isi dea demisia
27
4
Forte bine comenta cineva ...Daca mosu avea si un pistol cu apa mureau si zece politisti inecati.
35
0
Cat a stat psihopatu in balcon la vedere.. De ce nu i-a tras nimeni un glont in cap?!
30
4
Mai vor politistii salarii marite, daca da, sa ne spuna pentru ce, ca noi am vazut valoarea politiei romane, isi iau banii degeaba. Sa ne spuna ce nu au avut in dotare, unde sunt liderii de sindicat din politie, ca nu prea i-am mai vazut.
33
3
Avem 17 servicii secrete in Romania, 10.000 de luptatori "de elita", si un CA.CAT de 68 de ani, UCIDE cu un cutit 2 barbati, dupa ce MILITIA PESEDISTA bacau a NEGOCIAT TIMP DE 5 ORE, MOARTEA CELOR 2 OAMENI !!! Asa ceva DOAR in Romania mai vezi !!! Va mai mirati de ce pompierii din Constanta n-au fost in stare sa aduca o scara mobila sa salveze o femeie de la moarte, cand MILITIA BACAU se uita 5 ore la un CRIMINAL !!! Vinovati de moartea celor 2 sunt, IN EXCLUSIVITATE, CAPII MILITIEI PESEDISTE BACAU, cei ce au "coordonat" intreaga CRIMA !!!
42
4
O tara de risc major
18
0
8 tone de titan??????? E imposibil ca in Romania sa existe zeci de tone de asa metal. Ce plm stiri aiurite dati ma ???
24
0
Trebuia impuscat mortal de catre trupele speciale !Fara ezitare !
27
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369