REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

El este individul care a OMORÂT o tânără pe trecerea de pietoni! - galerie foto

El este individul care a OMORÂT o tânără pe trecerea de pietoni! - galerie foto

Replica API 9 noiembrie 2013 | 00:00 242

S-a urcar băut la volan, a gonit pe străzile din Constanţa şi a omorât o tânără de numai 19 ani, spulberând-o pe trecerea de pietoni. Însă coşmarul nu s-a oprit aici. A fugit de la locul faptei, pierzându-se în noapte, prezentându-se ulterior la Secţia II Poliţie, unde a specificat că s-a speriat. Pe lângă faptul că era băut, poliţiştii îl suspectează şi că ar deţine un permis de conducere fals, eliberat prin Spania.

Este vorba de Marinel Liviu Traian, de 29 de ani, care a stat o vreme prin Spania. Prin urmare, mai toţi îl ştiu de Liviu Pako. Spune că lucrează Pullmantur, o firmă spaniolă de croaziere, iar când vine în ţară se plimbă cu un Renault Megane decapotabil, de care este foarte mândru. Adoră distracţia şi nici nu ezită să fie imortalizat în astfel de clipe, de unde şi puzderia de poze de pe site-urile de socializare, fie cu berea în mână, fie cu maşina în spate. Din păcate, însă, toate aceste elemente alcătuiesc acum profilul unui criminal când ar fi putut să fie ale unui tânăr ca toţi ceilalţi.

Reamintim că teribilul accident rutier s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 23.10, când Marinel Liviu Traian, de 29 de ani, a condus un autoturism marca Renault, pe Dezrobirii, dinspre I.C. Brătianu către Baba Novac şi, ajungând în dreptul marcajului pietonal de la Şcoala Generală numărul 23, a surprins şi accidentat o tânără de 19 ani, Andreea Roşu, care se angajase în traversarea carosabilului prin loc permis. După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei, prezentându-se ulterior la Secţia II Poliţie. Acesta a fost depistat cu o alcoolemie de 0,56mg/l alcool pur în aerul expirat, spunând oamenilor legii că a fugit întrucât s-a speriat. În plus el este suspectat că ar avea un permis de conducere falsificat, eliberat într-o ţară străină, poliţiştii făcând verificări în acest sens. Acum este cercetat pentru părăsirea locului accidentului şi ucidere din culpă în formă agravantă, riscând să stea după gratii între 5 - 15 ani.

citeÅŸte ÅŸi: LINK

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367