REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

El este poliţistul găsit împuşcat în cap! Familia a ajuns la Constanţa

El este poliţistul găsit împuşcat în cap! Familia a ajuns la Constanţa

Replica API 15 iunie 2015 | 13:05 560

Tânărul de 24 de ani, care activa de puţin timp în cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi care a fost găsit împuşcat în cap într-un apartament din Constanţa, respectiv Ionuţ Stănescu, era din Olt, localitatea Corabia. Familia acestuia a ajuns la malul mării.

“Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Bănele!”, au scris apropiaţii pe Facebook. Familia tânărului a ajuns la Constanţa şi se află la morgă, aşteptând rezultatele necropsiei.

Potrivit unor persoane, se pare că tânărul avea datorii şi obişnuia să mai “apeleze” la jocurile de noroc. De partea cealaltă, mama lui Ionuţ susţine că nu ducea lipsă de bani, întrucât îi trimitea constant, acest lucru întâmplându-se şi în urmă cu câteva zile.

Reamintim că un angajat al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa a fost găsit împuşcat în cap, duminică, 14 iunie, într-o locuinţă de pe bulevardul 1 Mai. Este vorba despre Ionuţ Stănescu, de 24 de ani, proaspăt absolvent, angajat al BCCO din 2014, care locuia cu chirie, de o lună, împreună cu un coleg. Vecinii au fost cei care au auzit împuşcătura şi au sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei şi un echipaj SMURD. Poliţistul a fost preluat cu semne vitale, fiind transportat la Spitalul Judeţean Constanţa în stare gravă. Ulterior, acesta a decedat. Se fac cercetări pentru a se stabili dacă a fost o tentativă de suicid sau un accident.

Un alt polițist s-a împușcat în cap!

Cazul polițistului de la Constanța nu este singular. La câteva ore după ce omul legii s-a împușcat în cap, fiind transportat în stare gravă la spital, un alt polițist de 25 de ani din localitatea dâmbovițeană Găești s-a împușcat, duminică seara, în acelaşi mod. Polițistul din Constanța, în vârstă de 24 de ani, a decedat, însă cel din Găești se află în stare gravă la spital, informează Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Dâmbovița.

Polițistul din Găești se afla în timpul serviciului și se pare că gestul a fost unul voluntar.

''Este vorba despre un polițist de 25 de ani ce își desfășura activitatea la Serviciul de ordine publică din cadrul Poliției Găești, era în timpul serviciului, intrase în schimbul trei. S-a împușcat în cap cu arma din dotare. Nu se știe cauza, la acest moment, este posibil să fie un act voluntar'', a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmbovița, Alexandra Niculae.

Conform sursei citate, polițistul era într-o patrulă mixtă cu un polițist local, la un moment dat a spus că va merge până la locuința lui și acolo s-a împușcat. Locuia cu chirie împreună cu un coleg de serviciu care, la momentul incidentului, se afla într-una din camerele apartamentului și a auzit împușcătura. Acesta a fost cel care l-a găsit și a alertat autoritățile.

Polițistul a fost transportat la Spitalul Găești pentru a primi îngrijiri medicale. De precizat faptul că în ambele cazuri s-au demarat anchete.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pisamas pe mormintu lui si pe familia indoliata
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367