REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

El este puştiul de 21 de ani care îl are pe Mazăre client fidel la distracţia cu flyboard-ul!

El este puştiul de 21 de ani care îl are pe Mazăre client fidel la distracţia cu flyboard-ul!

Replica API 25 iunie 2013 | 00:00 107

Studiază în Anglia, dar zice că nu e coleg cu Răducu!

Studiază în Anglia, dar zice că nu e coleg cu Răducu!

Cum se poate deschide o afacere la malul mării? Trebuie să fii inventiv, să vii cu ceva nou, dar să ai şi susţinere financiară. Aşa a făcut un tânăr de 21 de ani, Sebastian, din Ploieşti, dar care este student în Anglia. A urmărit nişte filmuleţe pe youtube şi aşa i-a venit ideea, spunându-şi că nu ar fi rău să aducă şi în România conceptul de flyboard. Mai exact, este vorba de un sport extrem pe apă, unde te poţi ridica prin prisma unor jeturi puternice de apă. Nu a stat pe gânduri, şi-a achiziţionat tot ce-i trebuie şi s-a postat pe o plajă din Mamaia Nord, pe numele ei Cabo. Despre plaja Cabo, tânărul este convins că este manageriată de... Răducu Mazăre, fiul primarului Constanţei!

"Astăzi (luni - n.r.) am avut un client, ieri am avut patru. Ideea este că abia am deschis, de două zile, lumea încă nu cunoaşte şi fiind aici, în Mamaia Nord, mulţi cred că este ceva particular. Dar este greşit. Este ceva care se poate închiria la preţul de 100 de euro pentru o jumătate de oră. Poate că pare cam mult, dar după 2 minute, te ridici de pe apă fără probleme, iar după 10 minute poţi lua orice direcţie, este foarte uşor chiar dacă este un sport extrem. Mi-a venit ideea de pe internet, de pe youtube, am văzut câteva filmări şi încet-încet m-am gândit să fac o afacere. Am căutat pe internet, am văzut că e o sucursală în România de unde am putut lua echipamentele, mi-am luat flyboard-ul, jet-sky-ul îl avem deja şi cam asta îţi trebuie", a declarat, pentru "Replica", Sebastian, afaceristul de 21 de ani. Toată "treaba" l-a costat aproximativ 15 - 20.000 de euro şi este hotărât să-şi mai achiziţioneze echipamente, asta în cazul în care-i merge afacerea. Nici bine nu a sosit pe meleaguri constănţene că şi-a şi găsit un client fidel. Este vorba de nimeni altul decât chiar primarul Constanţei, Radu Mazăre. "Da, domnul primar este foarte pasionat de acest sport, vine şi se dă foarte des", ne-a mai spus Sebastian. Chiar dacă studiază tot în Londra, tânărul afacerist susţine că nu este coleg de facultate cu Răducu Mazăre! "Pe Răducu l-am întâlnit aici, nu suntem colegi de facultate. El studiază în Londra, eu în alt oraş", a adăugat Sebastian, care a mai spus şi faptul că a venit, mai degrabă, la prietena lui, care este constănţeancă. Trebuie să menţionăm că zona plajei din Mamaia Nord a fost plină de oameni în ziua de luni, care nu s-au dat la o parte în a se da cu zmeul pe apă. "Gaşca" s-a spart în momentul în care norii au înghiţit soarele, dar acest lucru s-a întâmplat spre seară.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614