REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

El este tânărul care a înjunghiat un taximetrist în gât şi apoi s-a sinucis

El este tânărul care a înjunghiat un taximetrist în gât şi apoi s-a sinucis

Replica API 28 septembrie 2015 | 14:01 218

Mihai Cosmin Jitar

Tânărul care a îngrozit Constanţa după ce a înjunghiat un taximetrist în gât şi apoi s-a sinucis într-un local din Constanţa fusese exmatriculat de la Universitatea Ovidius, unde fusese declarat admis în anul 2011. În plus, potrivit informaţiilor noastre, acesta locuia în zona Abator şi se certa frecvent cu părinţii întrucât o luase pe calea drogurilor. Rezultatul necropsiei va indica dacă Mihai Cosmin Jitar se afla sub influenţa stupefiantelor şi în momentul în care a ales să-şi pună capăt zilelor.

De asemenea, pe profilul său de Facebook, Mihai, care urma să împlinească 24 de ani pe 11 noiembrie anul curent, susţine că lucra la clubul Le Gaga. Pe 24 septembrie, acesta a postat că se simţea incomplet.

Reamintim că scene de groază s-au derulat în municipiul Constanţa, duminică, 27 septembrie. Totul a început în momentul în care taximetristul Heliade Drăghici, în vârstă de 53 de ani, a fost solicitat să se deplaseze în zona Far, pentru a prelua un client. Era chiar Mihai, care, în momentul în care au ajuns la Casa de Cultură, întrucât a zărit un echipaj de Poliţie, i-a cerut şoferului să vireze pe Ţepeş Vodă. Ajungând în zona Capitol, tânărul a scos o foarfecă din buzunar şi l-a atacat pe Heliade. Acesta, cu ultimele puteri, a ieşit din maşină şi s-a prăbuşit pe carosabil, în genunchi. Trecătorii au încercat să-l panseze şi au sunat la 112. Victima a fost transportată la spital, cu o plagă înjunghiată în zona gâtului, însă viaţa sa este în afara oricărui pericol. În tot acest timp, agresorul a fugit pe strada Tudor Vladimirescu, apoi a ajuns pe bulevardul Tomis, unde a intrat într-un local, situat lângă restaurantul Beirut. Agitat şi transpirat, Mihai era recalcitrant şi în bar, după cum au spus martorii. Acesta a pus mâna pe un cuţit şi şi l-a înfipt în torace. În momentul în care au ajuns cadrele medicale, el le-a atacat şi pe acestea. În cele din urmă a fost imobilizat şi preluat de o ambulanţă, dar a decedat în drum spre spital. Ceea ce a rămas în urma sa în respectivul local este de domeniul filmelor horror: bălţi de sânge peste tot. Cercetările oamenilor legii continuă, urmând să se analizeze şi rezultatul necropsiei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102