REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

El este TÂNĂRUL care a MURIT în accidentul din judeţul CONSTANŢA!

El este TÂNĂRUL care a MURIT în accidentul din judeţul CONSTANŢA!

Replica API 21 septembrie 2020 | 00:02 55456

George M. este una dintre persoanele care și-au pierdut viața în accidentul de la Ghindărești. Avea 26 de ani și era însoțit de iubita lui, Elena D., care se află în stare gravă. Cei doi formau un cuplu frumos și aveau planuri de căsătorie. Ambele victime sunt din Lumina.

Reamintim că militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, duminică, 20 septembrie a.c., pe DN2A, la intrare în Ghindăreşti, acolo unde a avut loc un grav accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat un elicopter SMURD, un echipaj SMURD C de terapie intersivă mobilă, un echipaj SMURD B, autospecială de descarcerare şi un echipaj SAJ B2.

Trei dintre victime au fost declarate decedate şi o a patra victimă, o femeie, este în comă, fiind preluată de elicopterul SMURD.

M.P.

Citește și: Accident GRAV la Ghindăreşti! Trei MORŢI şi o persoană în COMĂ. VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
1.Acest bolid m a depasit pe mine cu o viteza exagerat de mare geamurile deschise si manele la maxim eu aveam 120 el sigur avea mai mult, s-a bagat in fata mea cu o masina si punea frana brusca constant parea ca se distreaza era sa facem accident din cauza franelor ce le punea , a depasit la rand 3 masini si a incercat si un tir care avea o viteza asemanatoare cu a mea in acel moment i-am spus fiului meu sa stea cuminte parca presimteam ceva acest copil, totul s-a intamplat rapid pana am ridicat eu capul impactul a fost eu doream sa depasesc ca stateam dupa acel tir de ceva vreme si ....
0
3
Sa va fie rusine celor care nu aveti frica de dumnezeu si comentariile sunt oribile, indiferent de varsta, natie oamenii buni in fata lui Dumnezeu suntem egali. Toti platim dar nu stim cum.
7
1
Daca ai BMW asta nu inseamna ca trebuie sa mergi cu 180 km pe ora pe drumurile pe care le avem in romania
9
6
ascultati piesa asta si reflectati mai mult la destinul vostru vesnic youtu.be slash 8yemMCakY4k
5
7
Nu mai comentati atat. George nu a fost vinovat de producerea accidentului. Vinovat a fost soferul de 52 ani, a intrat pe contrasens. Am fost acolo si stiu ce vorbesc.
10
6
..blonda va ramane fara..futac...nu cred...se gasesc alti futalai s-o lucreze..
21
53
Erdal gezolu vinde droguri pe str general manu din Constanta vinde din casa cu nevasta
17
20
PROSTAN cu troaca de OPEL. Doar astia comit nenorociri din astea...
9
10
In ghindaresti si pasarile sunt bete
10
12
pacat de bmw, da nu-i nimic, se repara, intr-o luna e de vanzare la mardare, impecabil 180k km, nu bate, nu troncane
15
6
Cand esti prost esti prost.....si uneori chiar mort!
15
25
Veneam de la Hva, am vazut accidentul, acolo soseaua este in valuri, este foarte riscant, daca intri in depasire nu ai vizibilitate foarte mare, se intampla multe accidente in zona aceea, din pacate accodente foarte grave. Dumnezeu sa-i odihneasca!
14
7
Pacat, mare pacat, de vietile pierdute si de suferinta imensa pe care o suporta rudele celor disparuti. Nu e locul, dar vreau sa va aduc aminte de nemernicia celor care incrimineaza pentru aceste nenorociri, persoanele trecute de prima tinerete si chiar propun in timpenia lor incomensurabila, ca acestor persoane sa li se ridice dreptul de a conduce. Ar fi interesant sa studiati care este media de virsta a celor ce produc accidente de circulatie si trageti niste concluzii, daca va duce capul bineinteles. Inca odata, condoleante rudelor celor disparuti!
34
8
In ziua de azi, omul este caracterizat dupa masina. Rusine. Cred ca nu exista persoana sa nu fi intrat in depasire fara sa se asigure foarte bine. Unii scapa iar altii decedeaza. Fiecaruia ii este scris ceva. Ce daca avea bmw? Tot un fier ca toate celelalte masini. O seara buna haterilor!
35
16
Bai pizdelor inapte nu mai vorbiti daca nu cunoasteti ! Nici macar nu a fost vina lui !!! Bulangiilor care va ardeti in cur!
39
28
Esti dobitocul de la Casa de Cultura cu Audi ala la mana 4 a din 2006. Decat asa vechitura mai bine un Logan Stepway nou. Esti protalau rau, te stie tot cartierul
22
9
Relu,lasa comentariile si mai du -te la scoala sa inveti sa scrii !Poti sa te inscri la programul ,,A doua sansa ".Succes !
27
11
Cata rautate!Mi e scarba de mintea limitata a unora...Cum va suporta Dumnezeu pe pamant!Si cand moare omul vorbiti fara sa stiti...Daca nu e frate cu tine sau copilul tau nu mai conteaza...aruncati cu "pietre'ca voi sunteti Sf...Dumnezeu sa va ajute dupa inima voastra.. .iar fam.Sincere condoleante!
26
10
"Copilul cu bun simt si pe care il placea toata lumea, baiat bun care muncea si nu deranja pe nimeni" a luat 3 vieti, posibil 4! Pai, daca e asa, inseamna ca noi ceilalti, aia multi, suntem satane! Corect?! Ce tampita esti!
44
6
Cum de nu a comentat boul ala care toata ziua spune ,,avea opel,,
34
9
Este din ovidiu are un bmw
17
5
Pacat de ei, nu mai injurati aiurea, in accidente poate muri oricine.
27
12
DUMNEZEU sa il odihneasca in tihna pe George ! Ce tragedie , atat de tanar ! Sa ne rugam ca prietena lui sa supravietuiasca !!!
44
17

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920