REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

El este tânărul care a murit în accidentul din Mamaia după ce a intrat cu Matizul în stâlp

El este tânărul care a murit în accidentul din Mamaia după ce a intrat cu Matizul în stâlp

Replica API 12 ianuarie 2018 | 00:09 1597

TRAGIC!

TRAGIC!

Viața a fost scurtă pentru un tânăr din Constanța! A ajuns în comă la spital, în urma unui accident rutier teribil produs în zona Summerland din Mamaia, pe 10 ianuarie. Din păcate, medicii nu au putut să îi salveze viața, Ciprian B., în vârstă de 28 de ani, murind în cursul zilei de miercuri. Mesajele de condoleanțe au curs neîncetat pe pagina de Facebook.

Un autoturism Matiz a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de beton din Mamaia, făcându-se praf. În mașină se afla Ciprian și un prieten de-al său, în vârstă de 25 de ani. Medicii au ajuns de urgență la fața locului și l-au preluat pe Ciprian în comă, în timp ce prietenul său a suferit un traumatism cranian, ajungând de asemenea la spital. Din păcate, Ciprian a murit. Prietenul său, pe de altă parte, este în stare stabilă la unitatea spitalicească.

Ciprian era un soț și un tată devotat, după cum reiese din vorbele prietenilor săi și a familiei. Abia a împlinit 28 de ani pe 30 decembrie și iubea viața. „Nu te vom uıta nıcıodată. mereu ai fost cu noi erai ca un frate pentru mıne. Dumnezeu să te odihnească”, a scris un apropiat. „Dumnezeu să te Odihnească în pace Bănel”, a scris un alt prieten.

Ce spun organele de poliţie

La data de 10 ianuarie a.c., un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DC 86, dinspre municipiul Constanța către Năvodari, moment în carel ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, intrând în coliziune cu un stâlp de beton. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și vătămarea corporală ușoară a pasagerului din dreapta. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sal odihneasca in pace vreau sa zik ca era un baiat extraordinar de bun familist muncitor si iubea aproapele de toti prietenI era respectat si el la randul lui. Era un baiat cu bun simt Dumnezeu la luat pt ca El ia oamenii care sunt buni si lasa numai rautaciosi si nesuferiti pe pamant. A fost un baiat extraordinar.
1
1
Chiar nu-i inteleg pe cei care spun ca ii doare undeva de cineva care si-a pierdut viata... Totusi este vorba de un om, un tanar, nu cred ca poti spune asa ceva sau sa te bucuri ca am mai scapat de unul. Chiar nu va inteleg! Nu stiu daca cei care isi dau cu parerea referitor la cauzele accidentului cunosc imprejurarile, ca sa faca astfel de afirmatii. Sincer, sunt socat de ce pot spune unii din cei care au comentat mai jos. Dumnezeu sa-l ierte!
5
2
Sunteti niste TERMINATI toti astia de sub mine cu comentarii rautacioase la adresa acestui baiat...ba ca avea fata de tigan ba ca matizul e cosciug pe 4 roti ba nu stiu ce....sunteti o adunatura de TERMINATI pe care Dumnezeu o sa-i puna in rand cumva pentru ca SOLIDARITATEA a disparut complet..vai si amar de voi...n-aveti voi rude cu matiz, tico care DOAMNE FERESTE poat pati asa ceva???...dupaia tot asa o sa vorbiti....SUNTETI NISTE PANARAME DE OAMENI SI NICI MACAR RESPECT DIN PARTEA ANIMALELOR NU MERITATI...a murit un om...spui Dumnezeu sa-l ierte macar si mai departe taci in plm din gura.
6
1
I se poate intampla oricui??? Pai acest accident i se datoreaza din toate punctele de vedere, de la stilul de condus, viteza mare, neatentie si pana la masina pe care o avea. A intrat in stalp noaptea cu soseaua goala, si-a facut-o cu mana lui.
8
0
Un ante-vorbitor scria ca are alura de "sef" si se intreba daca are job! Coaie,cum poti fii atat de prost? Omul avea un matiz,lache!!! Asemenea lucruri se pot intampla oricui..sa te bucuri de moartea cuiva,sa l judeci ca avea barba...ori ma ta te a facut dintr o mare greseala..ori faci parte dintr o categorie ce se afla in viata datorita unui mister! Da te n gatu ma tii!!!
5
1
dumnezeu sa l odihneasc in pace
3
0
are aliura de smecher sef...oare muncea individul undeva???sau era un...asistat social...dar tinerilor care sunteti smecheri...de ce va lasati barba???
7
4
Dumnezeu sa il ierte,oricine poate gresi la volan,ideea e ca Matizul e un cosciug pe roti dpdv al sigurantei,cred ca are o stea la testele EuroNcap,ii sfatuiesc pe toti pe cei ce au Matiz,Tico etc. sa scape cat mai repede de ele,sunt destule masini second hand cu airbaguri laterale si cortina,care fac diferenta intre viata si moarte.
2
3
Doamne fereste cata lume rea pe lumea asta stitii doar sa judecatiii eu cred ca ar fii de ajuns sa ne facem coondoleantelee fara speculatii si fara sa dam sfaturii pe care totii la randul nostru le incalcam .dumnezeu sa-l iertee pe acest baiat!
5
1
matizul e un cosciug pe roti, fara stabilitate, cu directie aproximativa.
7
0
PACAT DE TINERETEA LUI DE JECHER BASIT DAR CUM ESTE VORBA ; MASINA ESTE CURVA SA O CONDUCI TU NU EA PE TINE VITEZA
2
4
A fi om e o intamplare. Sa fii sofer e lucru mare!
2
2
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !
10
0
Un tanar elegant, deosebit, de mare viitor si angajament. Pacat de el, pacat de Matiz, pacat de stalpul de beton.
10
5
Minus o cioara..
21
16
Ma doare chiar in pula ca a murit gibonul, sofer prost, minte proasta, cocalar, tigan - de ce sa iti para rau? Chiar mai bine ca au disparut si un parazit social si un gunoi de cazan de masina in acelasi timp. COMBO!
23
19
Ai masurat tu 300m? Daca nu din cauza sensului, cum de a ajuns in stalp pe partea soferului? Mergea el asa linistit si deodata hop in stalp. Mai copii. Gunoi de masina fara airbag si esp, cocalar cu talpa grea cu greata fata de regulile de circulatie..etc si ca el vor mai fi. Tineti aproape
16
7
Nu era tigan din h coanda ! Il cunosc pe baiat , si era chiar un baiat cu caracter ! Dumnezeu sa te odihneasca frate !
10
12
Nu era ....in zona SUMMERLAND , era la intrarea in vechea tabara de la Navodari .....e ceva diatanta intre ele . A fost greu sa vii sa vezi , masina a fost ridicata aseara la ora 17 . DUMNEZEU SA-L IERTE !
9
2
Mai opritiva cu sensurile voastre giratorii!!!! Pana la sens mai avea de mancat o gramada, si trecuse de sensul giratoriul cu mai bine de 300m
10
1
daca e tigan din H Coanda nu este o problema ,sunt destui pare cam colorat
15
5
Multi dau vina pe sensurile giratorii facute prost . Dar daca viteza ar fi fost adaptata , nu s-ar fi intamplat nimic . Principalul factor pt accidente este viteza neadaptata .
24
4
Am observat ca foarte multi sunt atenti la telefoane in timpul mersului, acestia sunt mult mai periculosi ca cei care conduc in stare de ebrietate. Cred ca politia ar trebui sa se concentreze si sa sanctioneze mai mult comportamentul in trafic si mai putin daca soferii si-au platit sau nu rovinieta sau asigurarea.
23
1
sa-ti cunosti limitele atat ale tale cat si ale masinii, fiind matiz ''limitele sunt foarte limitate''....acum ce mai e de spus decat: Dumnezeu sa-l ierte!!!
17
1
era de metal stalpul, dar nu el a fost cauza accidentului. sunt mai multe cauze: viteza, sensul giratoriu prost facut, masina matiz. 1nea victima, in linie dreapta merge tare, ca in tot orasul constanta, blana, fara sa respecte limitele de viteza. 2 cand ajunge la sensul giratoriu, facut prost, prea din scurt, fara benzi largi si lungi de ocolire, trage de volan dreapta, vede ca o ia in balarii, ii fuge spatele, trage stanga si de acolo masina ajunge in stalp pe partea cu soferul. e plin youtube-ul de filmulete la rusi cu derapaje unde le fuge spatele. 3masina, fara airbag, lovitura laterala.
10
0
Asa conduc majoritatea,ei nu stiu sa schimbe treptele corect dar accelereaza pe linie dreapta zici ca s la raliu baietii. Si in curbe ii lasa talentu
18
1
Dosar penal se deschide in orice cauza cand a avut loc o infractiune, indiferent ca este furt sau vatamare corporala din culpa ...
7
2
Se deschide dp in orice accident cu victime. Doar asa se poate stabili circumstante si tot. Asta nu inseamna ca mortul primeste o pedeapsa, dane. Legislatia ti-ar fi utila
15
2
Cand le spui ca sunt tampiti si ca conduc ca nebunii te injura. O generatie de bolnavi.
24
5
Da. Dosar penal mortului.
13
11

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367