REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Elan Schwartzenberg, eliminat complet de la REALITATEA TV

Elan Schwartzenberg, eliminat complet de la REALITATEA TV

Replica API 11 iunie 2013 | 00:00 243

Societatea E-Boutique Kft, controlată de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, a fost eliminată de la masa credala a Realitatea TV se arată într-un comunicat de presă al casei de avocatură Ţâru & Asociaţii, care reprezintă Realitatea Media. În calitate de creditor, firma lui Schwartzenberg înstrăinase mărcile Realitatea fără să aibă aprobarea adunării creditorilor.

Prin această decizie, "toate acţiunile pe care le-a făcut această societate în calitate de creditor sunt nule de drept", spune avocatul Andrei Ţaru, de la Casa de avocatură Ţaru & Asociaţii. Societatea Bluelink Comunicazione revine astfel la masa credală a societăţii Realitatea Media SA.

"Realitatea Media, prin societatea de avocatură Ţâru şi Asociaţii, aduce la cunoştinţă opiniei publice faptul că E-Boutique Kft, societate care se erija în creditor la masa credală a Realităţii şi care în mod fraudulos a încercat toate tertipurile juridice pentru prejudicierea iremediabilă a societăţii, a fost eliminată de la masă credală. Astfel, Bluelink Comunicazione îşi exprimă ferm poziţia de a reveni la masa credală a Realităţii, considerând că prin neplata preţului cesiunii de către E-Boutique, aceasta îi prejudiciază major interesele, cesiunea acestei creanţe făcându-se pentru a i se proteja practic creanţele şi nicidecum pentru fraudarea debitoarei şi aducerea Realităţii în incapacitate de plată".

Între timp, Elan Schwartzenberg continuă să stea departe de România, încă din 2012, fiind implicat în mai multe dosare care îl privesc pe căutatul internaţional Codruţ Marta, fosta mână dreaptă a şefului ANAF, Sorin Blejnar.

Actualul acţionar majoritar al Realitatea TV, care controlează şi masa credală a SC Realitatea Media SA, Cozmin Guşă, nu a dorit să facă comentării pe acest subiect.

sursa: realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102