REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ELECTORALA de la Cernavodă, respinsă în instanţă: preţul la apă NU poate fi micşorat!

ELECTORALA de la Cernavodă, respinsă în instanţă: preţul la apă NU poate fi micşorat!

Replica API 29 martie 2017 | 00:07 406

În campania electorală, liberalii din mai multe localităţi din judeţul Constanţa promiteau că vor reduce preţul la apă şi canalizare. O promisiune similară făcea şi un candidat independent, însă conducerea Regiei Autonome Judeţene de Apă explica, încă de atunci, că nu este posibilă modificarea preţului pentru serviciile de apă şi canalizare, având în vedere că regia este angrenată într-o serie de investiţii cu finanţare externă. Nu mai intrăm în detalii, însă reamintim promisiunea electorală de la Cernavodă, lansată de liberali: reducerea cu 50% a preţului la apă şi canalizare.

În 2016, primarul PNL Liviu Negoiţă chiar iniţia un proiect de hotărâre pe această temă. Proiectul a fost votat de consilieri, devenind hotărâre de consiliu cu aplicabilitate de la 1 ianuarie 2017.

Prefectul judeţului Constanţa, Adrian Nicolaescu, a atacat în contencios hotărârea, sesizând aspectele de nelegalitate ale acesteia. Iată că a venit şi un prim verdict! Tribunalul Constanţa a admis acţiunea prefectului şi a anulat hotărârea: “Admite acţiunea. Anulează HCL nr. 253/29.11.2016. Cu recurs ce se va depune la Tribunalul Constanţa în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, 24.03.2017” – este soluţia pe scurt a magistraţilor.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fututi mortii matii sparcaciule
0
0
Macar nu avem primaria inchisa iar la intrare sa ne legitimeze pe fiecare in parte politia.
2
0
eu fac manglele impreuna cu corsa srl exemplul sc genr nr 1 m-am facut mare PNL_IST ,la sugestia lui ONEST lesinatul . acum vreau cantina sociala mie fomica
0
1
sunt catelul fidel a frumoasei si betivei MM
3
2
Va strica propaganda falsa? Va deranjeaza ca arata gunoiul de sub pres si ne deschid noua ochii???
3
2
Nu va rezista mult in primarie...pe vremea lu Hansa era liniste dar acum, droguri, motorina, sare dupa primarie, politisti batausi, silvica cu toace, baloasa cu fusta mini,
11
1
Azi clipul cu vilau, maine inregistrare de la examene, de la caminul de batrani si uite asa va pupa D.N.A.! Mult succes domnule primar , domnule serif cirjali, doamna Carmen Marcu, doamna Silvia!! Ati crezut ca e primaria voastra si noi trebuie sa fim executanti. Teapaaaaaaaaaa! Pregatiti-va de anchete de peste tot si procese lungi cu multi ani!
11
1
Ce bine imi pare ca am intrat si eu in gasca de ujb isti adica uniunea javrelor batrane...Am dat o spaga grasuta de cateva mii de euro si am ajuns salariata primariei la 60 de ani dupa 25 de ani de cand m am privatizat si m am dus in cap dupa faliment.Sa stiti ca am nik name mi se spune YCA. Printre javrele batrane precum Constantin Andrei,Hristu Ioan,Rely Vladareanu,Fieraru Paul,Sponoche Gheorghe ,Grajdeanu Ion si lista rapandulelor ar putea continuua. Cine poate osu imi roade in Cernavoda restul...muie cu lamaie...
11
0
Eu cred ca ar trebui sa ne bagam .. in ziarul asta de cacat si in jurnalista p..ii mele platita de mareana pentru a-i face jocurile murdare si sa dezinformeze lumea. O sa ajungem sa ne omoram pe strada daca mai citim mizeriile zdrentelor astea..
7
11
Pnelistule tie iti facea in noua luninde zile gherasim autostrada suspendata deasupra sediului psd
3
3
Sa vezi pret la caldura din toamna ce bag....mai vreau un duster sa ma plimb cu gasca de baieti derbedei
11
2
Ia zi mai nea Florin cum e cu promisiunile facute in campania electorala cand umblati tu si gasca voastra de penali ca bezmeticii pe strazi mintind lumea ca veti goni raja din oras,iar hotararile voastre de consiliu sunt de rahat.Daca pana la viitoarele alegeri nu va aresteaza pentru prostiile pe care le faceti sigur nu veti mai prinde votul cernavodenilor .Atentie mare cum veti cheltuiti banii ca nu va va salva din nou Sava.
12
3
Si este doar inceputul!haita asta de mizerii nu se v-a opri aici.vedeti marea asfaltare. Rupem masinile mai rau decat in evul mediu . Sa nu uitam si pe domnul Gelu molnos. Marele samaritean!!! Care se batea cu pumnul in piept ca este pentru oras si acum le face jocul ca l-a pus sef la sport dar el trage sa suga bani de la echipa de fotbal care da cu stangul in dreptul in loc sa ajute adevaratele valori sportive de la handbal, atletism, arte martiale care au adus premii si antrenorii cu copii se chinuie sa faca performanta din mila altora!!!!
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614