REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Elena Băsescu, apariţie excentrică la premiera Miami Bici: trening de 3.000 de euro, tocuri cui şi buze mărite

Elena Băsescu, apariţie excentrică la premiera Miami Bici: trening de 3.000 de euro, tocuri cui şi buze mărite

Replica API 19 februarie 2020 | 00:00 757

Elena Băsescu

Foto: OK!Magazine

Emoţii mari pentru Codrin Maticiuc şi Matei Dima, cunoscut publicului larg sub numele de BRomania, luni seara, 17 februarie, căci a avut avanpremiera filmului produs de ei, "Miami Bici". La eveniment au participat mai multe nume sonore din industria muzicală, dar şi prietenii lor veniţi să îi încurajeze. Cea care a furat toate privirile a fost însă fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, Elena.

Luni, 17 februarie, a avut loc avanpremiera unui film românesc, produs de către carismaticii BRomania şi Codin Maticiuc, la mall-ul Băneasa. Filmul este unul în regia lui Jesus del Cerro şi promite să aducă zâmbetul pe buze celor prezenţi în sălile de cinema. Pelicula spune povestea lui Ion şi Ilie, doi tineri dintru-un orăşel din România care pronesc într-o eventură în toiul iernii, spre Miami pentru a trăi atât visul american, cât şi visul românesc de a se îmbogăţi în mod rapid şi fără prea multă muncă. Odată ajung acolo, cei doi intră într-o multitudine de belele şi se împrietenesc cu un alt român care se ocupă cu trafricul de droguri. Aşa cum era de aşteptat, în film există şi o poveste de iubire, cea dintre Ion şi Ioana, o fată cu moravuri îndoielnice, dar cu un suflet bun, care le sare în ajutor celor doi tineri naivi.

Foto: OK!Magazine

În seara de 17 februarie, cei doi producători au vizionat filmul la care au muncit pe parcursul mai multor luni alături de amici şi prieteni. Printre cei care au participat la eveniment şi au râs cu poftă s-au numărat, Inna, Antonia, Delia, dar şi fiica cea mică a lui Traian Băsescu, Elena. În vârstă de 39 de ani, Elena şi-a făcut apariţia la mall-ul din Băneasa într-o ţinută extravagantă care a întors toate privirile.

Un treining Gucci, în valoare de peste 3000 de euro. În picioare a purtat o pereche de pantofi stiletto cu un toc ameţitor. Elena a reuşit să lase în urmă despărţirea dureroasă de fostul iubit, mai mic cu 10 ani, şi a afişat un zâmbet molipsitor, pozându-se la panoul de la intrare cu cei prezenţi.

Foto: Arhivă personală

Fiica lui Traian Băsescu este o împătimită a sportului, iar acest lucru se poate observa cu lejeritatea dacă aruncăm o privire asupra siluetei fără cusur pe care o afişează plină de încredere Elena, care este mama a trei copii. Se pare că mezina fostului şef de stat a trecut şi pragul medicului estetician, dat fiind că buzele ei par să fie mai voluminoase decât înainte, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va-ngrop in bani sarachiilor!
1
0
urata e cu draci
2
0
identic si la fel, am si eu buzele KURULUI...NU-MI VINE SA CRED...
8
0
nu mai faceti toti prostii celebri
11
0
fara cuvinte,stire de interes national:EBA si aventurile ei prin cabinetele plasticienilor;multa lume proasta si anul asta...
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218