REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Elena Băsescu i-a rupt turta mezinei Anastasia. Ce a ales nepoata lui Băse de pe tăviță

Elena Băsescu i-a rupt turta mezinei Anastasia. Ce a ales nepoata lui Băse de pe tăviță

Replica API 13 iunie 2019 | 00:00 515

Fetița Elenei Băsescu și a lui Cătălin „Tomată” a împlinit un an pe 4 iunie, ocazie cu care părinții au făcut un eveniment special la piscină și, conform tradiției, i-au rupt turta micuței Anastasia. Acest moment a implicat și alegerea unor obiecte de pe tăviță, obiecte despre care se zice că i-ar influența destinul. Sărbătorita a ales Constituția României, un stetoscop și cheile mașinii.

Pe data de 4 iunie, nepoțica fostului președinte Traian Băsescu a împlinit un anișor de viață. O ocazie importantă pentru familie să îi facă prima petrecere fastuoasă, primul tort și, bineînțeles, să respecte tradiția de a rupe turta care, iată, se mai păstrează vie și astăzi. Mai ales că presupune și un moment interesant, plin de suspans, când copilașul alege de pe o tăviță trei obiecte despre care se spune că îi pot prevesti destinul.

Petrecerea de un anișor a avut loc la o piscină amenajată frumos cu multe baloane colorate, iar mămica s-a asortat ca de obicei, cu copilașii. După cum se știe, EBa are un atelier care realizează ținute superbe mamă-copil.

De data aceasta, Anastasia și mămica ei au purtat rochițe elegante, roz. Au fost prezenți prieteni ai familiei, însoțiți de copilașii lor. S-au jucat, au mâncat tort, iar finalul petrecerii a culminat cu momentul în care Anastasia a ales câteva lucrușoare de pe tavă: cheia mașinii, stetoscopul și pixul, împreună cu Constituția României. Cu siguranță bunicul Traian Băsescu ar fi fericit dacă măcar unul dintre nepoți i-ar călca pe urme.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din ciorditori ies ciorditori! Sau panarame. Sau amindoua!
2
0
O sa fie ministrul sanatatii.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218