REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.2° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
27.2° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Elena Economu, patroana de la Fattoria, a ajuns în brațele italianului Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei

Elena Economu, patroana de la Fattoria, a ajuns în brațele italianului Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei

Mirela PASCAL 25 iunie 2024 | 00:00 8059

Elena Economu, fiica afaceristului Tudorel Economu, care deține lanțul de restaurante Fattoria, s-a angrenat într-o nouă idilă. După mai multe relații eșuate, cu băieți de bani gata, fiii unor afaceriști celebri, Economu a ajuns, de data aceasta, în brațele fostului soț al Antoniei, Vincenzo Castellano. Pare că pe Elena nu o deranjează faptul că ex-ul cântăreței are un copil, fiind dispusă să-și atribuie rolul de mamă vitregă. De altfel, fiica Antoniei și al lui Castellano este o tânără domnișoară, în vârstă de 14 ani, așa că Elena Economu nu-și face griji că rolul de mamă ar putea să o încurce.

Elena Economu, patroana de la Fattoria, a ajuns in bratele italianului Vincenzo Castellano, fostul sot al Antoniei

Elena Economu este destul de secretă în ceea ce privește viața privată. Însă, relațiile de iubire pe care le-a avut până acum nu au putut rămâne secrete. A avut, ceva timp, o relație cu Mircea Babagianu, fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița. După ce s-au despărțit, fata a început o relație cu fiul patronului BGS, Andrei Oprea, în timp ce Mircea Babagianu a ajuns în brațele Ramonei Olaru. Andrei Oprea s-a reorientat și el, rapid, și a ajuns în brațele Alinei Turcu, fiica unui alt afacerist cunoscut din Constanța, Dorinel Turcu. Mai nou, constănțeanca noastră și-a găsit refugiul în brațele altui crai de Dorobanți, mult mai cunoscut și controversat decât cei cu care s-au iubit Elena Economu, până acum. Este vorba despre Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei, cu care are și un copil, o fată de 14 ani.

Elena Economu, patroana de la Fattoria, a ajuns in bratele italianului Vincenzo Castellano, fostul sot al AntonieiVincenzo Castellano

Așadar, relația a venit la pachet și cu statul de mamă vitregă, însă nu ar trebui să fie o problemă pentru sexoasa de la malul mării, având în vedere că fiica lui Castellano a trecut, de mult, de perioada schimbatului pamperșilor sau de dus în parc, la joacă.

Deși este implicată în câteva afaceri la malul mării, Elena Economu își face timp și pentru iubit, iar atunci când se întâlnesc dragostea parcă plutește în aer, iar constănțeanca se laudă noua achiziție, pe Instagram, așa... ca să moară răutăcioșii de ciudă.

Elena Economu, patroana de la Fattoria, a ajuns in bratele italianului Vincenzo Castellano, fostul sot al Antoniei

Așa cum am precizat și mai sus, Elena Economu este implicată în câteva afaceri la malul mării. Este asociată, împreună cu părinții și fratele ei, în Fattoria Ristorante SRL, care este în cădere liberă, având în vedere că anul trecut a avut vânzări 0, fără profit și datorii de aproape 1 milion de lei.

Elena Economu a mai înființat o firmă

Economu apare unic asociat în Art Cafe SRL, cu sediul în Constanța și care se ocupă cu activități recreative și distractive. Anul trecut, a avut vânzări de 75.640 de lei, profit de 18.141 lei și datorii de peste 35.000 de lei.

Elena Economu și-a deschis, recent, o firmă cu aceleași activități recreative și distractive, cu sediul în stațiunea Mamaia, în complexul pe care familia Economu l-a ridicat, denumit Tudors Residence.

Elena Economu, patroana de la Fattoria, a ajuns in bratele italianului Vincenzo Castellano, fostul sot al Antonieiaici are Elena Economu sediul firmei proaspăt înființată

Societatea Eleven Events SRL, înființată în octombrie 2023, a avut, în doar câteva luni de la înființare, 2.848 lei cifra de afaceri, fără profit și datorii de peste 32.000 lei.

Elena Economu, patroana de la Fattoria, a ajuns in bratele italianului Vincenzo Castellano, fostul sot al AntonieiElena Economu

Elena Economu, fiica soților Economu, obișnuiește să se răsfețe destul de des: își petrece vacanțele în străinătate, în zone exotice și nu numai. Maldive, Ibiza, Milano sunt locurile ei preferate.

Elena Economu, prietenă cu fiica Andreei Esca și Raluca Giurcanu

Imaginile din vacanță le-a postat pe contul său de socializare, unde a primit aprecieri de la Alexia Eram, fiica Andreei Esca, sau Raluca Giurcanu, model.

Cât despre Castellano, fostul soț al Antoniei a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, asta după ce numele său a fost asociat cu „clanul Castellano”, dar și prin prisma divorțului de celebra artistă. Vincenzo Castellano este om de afaceri în Italia, dar are afaceri și în România, împreună cu tatăl său, Ciro Castellano, dar și cu Joshua, unchiul său.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Macheddddosncelor nu le mai plac machedoniii??????
4
0
neam de țepari cu Ț....întâi testează terenul ca să vadă dacă o halești, îți aruncă nade ca la pescuit ca să observe dacă te simți confortabil la vorbele lui, îți propune mari afaceri de zici că-l prinzi pe Elon Musk de coadă... te mai lasă ceva vreme ca să prinzi încredere, te mai laudă un pic, îți mai dă și-o masă plătită de el, te suna periodic pentru la cafele în oraș, umblă îmbrăcat bine, își controlează mersul de zici că are normă, îți mai prezintă din când în când construcțiile făcute de el, tu te miri că uite ce investește și pormă trece la atac... împrumută o suma considerabilă de bani pe un termen stabilit tot de el, iar după câteva luni îl mai vezi doar în poze. Tipul e diabolic.
12
1
și la moldova sulița-suceava, tot pe datorii s-a construit
8
0
datorii și țepe
9
1
Plini de datorii, o parasuta
14
1
Exact ..o explateaza sexual in circuit inchis..La Club Kayo in nord , si celelate locatii ale bulangiilor àia cu rozetele rupte de italieni
7
2
O slobozesc all inclusive....Arabii Seicii pe cate 10-15.000euro...Prostituwata de lux mai pe intelesul romanului
8
1
O spălătoare de pwli... nimic nou sub soare!
8
2
Nu durează mult. Purisanul își face damblaua cu o prospătură, iar ea, își crește cota printre craii de dorobanți și herăstrău. Simplu ca bună ziua.
17
1
fără celebrul pahar de șpriț în mână nu au farmec pozele,dar acum sunt la modă pozele cu mâna în pantalonii reginei
21
1
mama vitrega ca mama vitrega ......'da maia vitrega
22
1
E rwupta de pwulà Elenusa.....sute de mii a facut de cand o dà la prodwus prin Hoteluri si locatii de top
22
1
știre de citit dimineața la cafenelele din centrul constanței unde se adună toată spuma orașului. bârfe, șușanele, păreri. se despică firu-n patru și se coase la loc. concluziile finale ale atotștiutorilor vor fi eticheta pentru mulți ani de acum încolo.
31
2
De o seamà cu tasu e nespalatul àla...un balgiu cu rozeta sparta..
13
2
macar a atins performanta ca partenerul sa nu aiba varsta parintilor. asta e de apreciat ca s-a reusit asa ceva. 10 ani diferenta nu-i mult in lumea obscura a mondenitatii de la bucale
26
1
Ai de puwla mea mari afaceristi
20
1
Italianul asta nespalat o da la produws pe Elena domnilor generosi cu ani..pe mii de euro...prin hoteluri Opera...Nyota....e*****a de lux
20
1
Că fața ta-i albă Ca co, ca co, ca cocaina Că fața ta-i albă Ca co, ca co, ca cocaina
29
1
CUURVELE ASTEA NU MAI AU PIC DE RUSINE.ACUM CA SA FII VEDETA TREBUIE SA ANGHITI CAT MA MULTA POULA.MACHIIDOANCELE SUNT PE PRIMUL LOC,LA ACEST CAPITOL.,L EA DEPASIT PE ROMANCE.
29
2
Cică, afaceristul care deține lanțul de restaurante! Unde naiba sunt acele restaurante?
41
1
Gresit, nu la plaja s-a dus. Sa dus ca incepea ora de curs, pardon, de only fans! Fac astea la bani, la greu. Onanistii platesc greu pentru o poza cu o tzatza!
20
2
ce semeni aia culegi
65
0
O albaneză crăcănată.
48
2
firmele astea cu "vânzări 0, fără profit și datorii de aproape 1 milion de lei" pe care le-am intalnit destul de des in multe articole o fi vreo schema ...
40
1
Ieftin, obosit si rulat!
46
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510