REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Elena Gheorghe, imagini senzuale din vacanță! Moment de „Bam Bam” când „cei mici merg la plajă cu bunicii”

Elena Gheorghe, imagini senzuale din vacanță! Moment de „Bam Bam” când „cei mici merg la plajă cu bunicii”

Replica API 20 august 2022 | 00:00 1441

Elena Gheorghe este categoric una dintre cele mai atrăgătoare vedete din showbiz-ul românesc. Mereu cu zâmbetul pe buze, simpatica artistă pare să aibă nevoie uneori și de clipe de relaxare totală.

Elena Gheorghe, foto: Instagram

Așa s-a întâmplat și în vacanță pe care o petrece alături de familia ei. Imaginile sunt savuroase, iar cântăreața poartă un costum de baie care i-a încins pe fani.

S-ar putea să te intereseze și: Surorile Gheorghe, apariție de Hollywood, alături de mama lor! „Prima dată în formulă de 3 la un eveniment”

„Când ești în vacanță, dar cei mici merg la plajă cu bunicii”, a scris cântăreața pe contul ei de Instagram.

Elena Gheorghe pare să fi prins un moment de liniște doar pentru ea. Vedeta a savurat din plin acele minute și a publicat un clip în care dansează provocator pe melodia „Bam Bam” a artistei Camila Cabello.

Elena Gheorghe, apariție senzuală în vacanță! Vedeta dansează provocator pe melodia „Bam Bam”

Momentul de „Bam Bam” a primit mii de aprecieri pe contul de Instagram. Plină de veselie, dar și cu un trup de invidiat, Elena Gheorghe merită (ca orice mămică) și clipele ei de liniște.

Îndrăgita cântăreața formează alături de soțul ei, Cornel Ene, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi au o familie superbă. Cuplul are împreună doi copii frumoși, un băiețel și o fetiță.

Elena Gheorghe a împlinit 37 de ani. Vedeta arată superb, dar ar fi vrut să dea jos câteva kilograme

Deși arată impecabil, Elena Gheorghe a dezvăluit că și-ar dori să dea jos câteva kilograme pentru a ajunge la greutatea pe care și-a propus-o. Vedeta a împlinit de curând vârsta de 37 de ani. Iată ce a povestit pentru Click! cu o lună înainte de acel moment festiv.

„Încerc să mă mențin în formă! Îmi doresc să mai dau jos două kilograme, eu mă simt perfect undeva la 49-50 de kilograme, dar având în vedere ce urmează zilele viitoare și cât de aglomerați o să fim cu concertele, sigur că o să fie ușor să scap de ele”, a declarat Elena Gheorghe scrie Click!.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Machedoancele se dezbraca ?? Isi expun partile intime ?!
1
0
parca vad ceva branzica..sa fie adevarat...a naibii brnzica,nu se astampara...iese din chilotei...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367