REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Elena Udrea a făcut curăţenie şi omletă pe plaja din Corbu

Elena Udrea a făcut curăţenie şi omletă pe plaja din Corbu

Replica API 5 septembrie 2016 | 23:37 347

„Autorităţile sunt incapabile să stabilească reguli prin care să o protejeze”

„Autorităţile sunt incapabile să stabilească reguli prin care să o protejeze”

Plaja de la Corbu a fost în acest weekend gadza unei vizite a Elenei Udrea. Politicianca a iniţiat un eveniment ce viza o acţiune de ecologizare a zonei, la care a luat şi ea parte. Astfel că sâmbătă, 3 septembrie a.c., „înarmată” cu saci şi mănuşi, Udrea a luat la pas plaja din Corbu pentru a strânge gunoaie.

La event-ul intitulat „Omletă şi curăţenie la Corbu” iniţiat de Elena Udrea, oamenii au fost invitaţi să dea o mână de ajutor pentru strângerea gunoaielor de pe plajă, iar apoi la o omletă pregătită chiar de politiciancă. După faptă şi răsplată, vorba aia! De asemenea, Udrea a ţinut să critice atitudinea autorităţilor responsabile privind situaţia actuală a plajei din Corbu. „Am făcut de foarte multe ori plajă la Corbu anul acesta şi anul trecut. Am putut constata că este un loc din ce în ce mai aglomerat, deşi este plajă sălbatică. Ca una care am văzut cum a fost distrusă Vama Veche în ultimii 25 de ani printr-o dezvoltare imobiliară şi economică fără nici o regulă, mă tem că aceasta va fi şi soarta zonei Corbu. Autorităţile sunt incapabile să stabilească reguli prin care să o protejeze şi să oblige oamenii să le respecte. Vă propun celor care va pasă de natură şi de conservarea plajelor sălbatice din ţară noastră, să mergem după închiderea sezonului să facem curăţenie în Corbu. O acţiune de o zi, pentru că şi la anul şi peste 25 de ani, noi şi alţii să ne putem bucură de frumuseţea acestui loc”, a postat Elena Udrea pe o pagină de socializare. Reamintim că plaja din Corbu a fost preferata “fiţoşilor” în acest sezon estival. Deşi este interzisă circulaţia autoturismelor pe plajă, nu puţini au fost cei care au făcut abstracţie de lege.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218