REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Elena Udrea a scris totul, într-o carte: Va fi lansată la editura lui Adrian Sârbu și redactată de Ion Cristoiu

Elena Udrea a scris totul, într-o carte: Va fi lansată la editura lui Adrian Sârbu și redactată de Ion Cristoiu

Replica API 25 mai 2019 | 01:45 571

Elena Udrea urmează să publice o carte despre experiența ei în exil. Fostul ministru a trimis deja manuscrisul la o editură din România, dar s-a lovit de un refuz. Dezvăluirea a fost făcută de jurna

Potrivit lui Ion Cristoiu, Elena Udrea i-a comunicat că ar vrea să publice manuscrisul unui volum pe care l-a redactat din Costa Rica.

„Înțeleg că o editură a refuzat să îl publice în România. O să public eu cartea la editură. Am vorbit și cu domnul Adrian Sârbu și este rezolvată treaba deja. Cu o singură condiție: ca eu să fiu redactor de carte. Aș scrie în prefață că apreciez sinceritatea. Și sigur: dacă are dezvăluiri despre România. Cred că și experiența de acolo a făcut-o să scrie cartea”, a precizat Ion Cristoiu în direct la emisiunea România 9, la TVR, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cartea e cu poze nud sau seminud sa stiu daca merita sa o cumpar in loc de hartie igienica
3
0
elena cand vii in tara sa executi pedeapsa?de ce credeti ca cei care fura milioane de euro sunt nevionovati?bai mai terminati cu manipularea si vrajeala!fa treci si exucuta pedeapsa pentru furaciuni,cand erai cu base nu iti ajungea nimeni cu prajina la nas acum esti victima.mars penalo
3
0
Fceti bai panaramelor psd-iste ceva bun pentru tara asta si oamenii pe care-i prostiti si-ndobitociti cu nerusinare cu latrinele condamnatilor penali voiculescu si ghita ca uite in ce hal arata tara! Orbilor si nesatuilor. P-ulea o sa va mai voteze cand una spuneti ca faceti si alta cand ajungeti la putere! Doar sa furati, sa va faceti legi sa ramaneti si cu prada dar nici puscarie sa nu faceti! Nu mai prostiti voi pe nimeni, nimeni nu va mai crede HOTILOR! CALAII tari si-ai romanilor asta sunteti.
3
1
Desi hoata, rea de musca si cam mahalagioica, se da mai tare ca Sandra Braun. Pentru a fi intradevar utila, aceasta carte trebuie sa fie editata pe hartie matasoasa in 3 straturi.
3
0
Interesant daca ar scrie si cum l.a cunoscut pe interlopul cocos , cum a ajuns in politica , asta chiar ar fi interesant . Cum
3
0
sa aiba foile detasabile si moi,hotii romanieie nu se satura decat cu o mana de pamant,luaiar Dracu
4
0
Se pare ca la politicieni astia hotii tupeul si minciuna sunt ceva natural, pe astia nu ii prinzi cu detectorul de minciuni.
8
0
Totul pe naiba.
2
0
I-o tiparesc eu, am la ferma si editura ca noi suntem si profesionisti si culti si cei mai destepti. Si la anul cand am sa fiu primar scot si eu una. Am titlul deja, cum sa parchezi un Tuareg cu nume de prost sub un pod de furat.
9
0
..ea a avut curajul sa spuna despre mafia din justitie. Binom, cum a numito pe kovesi sefa la dna etc.
4
5
Sora geamana a lui Mazare !--este asteptata in Ro sa-si lanseze cartea mai precis la Rahova
11
1
srisa de o centurista ,redactata de comunistul cristoiu si de oportunistul sirbu .e o carte de colorat plina de minciuni ?
10
1
Redactorul o alta HAHALERA securistocomunista.
9
2
S-a apucat deja de scris! Nu se pune, a furat startul.
12
1
de ce nu scrie despre...experienta de a fura sute de milioane de euro???
14
1
Oare o va cumpara cineva? Poate tot prietenii!
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920