REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Elena Udrea, aflată în Costa Rica: „Sunt însărcinată cu gemeni, sarcina evoluează bine. Îmi este teamă să mă întorc la pușcărie!”

Elena Udrea, aflată în Costa Rica: „Sunt însărcinată cu gemeni, sarcina evoluează bine. Îmi este teamă să mă întorc la pușcărie!”

Replica API 18 februarie 2018 | 00:46 410

Elena Udrea a oferit o declarație pentru Antena 3, prima de la plecarea sa în Costa Rica. ”Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă.Sper să am doi băieți dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evolueaza bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta in Costa Rica”, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

Fosta deputată a vorbit și despre scandalul din DNA, spunând inclusiv că îi este teamă că s-ar putea întoarce la închisoare. ”Dar până și din pușcărie se iese. Eu am fost Elena Udrea și înainte să ajung în pușcărie, și după ce am ieșit de acolo. Nu există niciun motiv pentru care cineva dorește să susțină Sistemul. Îmi este teamă să mă întorc la pușcărie, dar pot trăi în orice situație. Sunt același om.”, a mai spus Udrea.

Sursa: Antena 3

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum de chiorete nu te-a insamantat,acuma ai fugit cu sarcina in america centrala,asta dovedeste cat de mult ne apreciem talharii,ghita a plecat la sarbi,chemazarel la madagascar iar tu nuti la costa de drac
0
0
Oricum, la varsta ei nu o sa poata sa duca sarcina pana la capat.
0
0
Vaca preacurvita si stearpa ii va face marinari inainte de termen ...
0
0
Dar ce bine stai tu, Nutico pe banii nostri in Costa Rica, dupa ce ai furat atata! Este chiar o sfidare!
5
0
Dar cand ai furat nu iti era frica de puscarie
6
0
Nutico, le este frica cetatenilor ca te inmultesti si umpli tara cu hoti!
5
0
Fraierilor ai mei sunt. Daca nu mi-ar fi frica de avion as fi si eu plecat. Dar nu stiu sa imi iau zborul. Cred ca tot aia e solutia sa zbor de pe podul meu de la Agigea
2
1
Si pe unde la da lapte? Ca tatele sunt ocupate de traienel.
5
1
Te ajung si acolo. Sa le pui casti la aia mici.
5
0
Am doua fete. Acum am doi baieti. Intineresc, nu credeam ca mai am gloante. Ramai acolo ca iti trimit pensie alimentara.
12
3
Nu este al meu .
12
1
Monta artificiala nu are efect la nutica si tot la parnaie ajunge. La cooorve niciodata nu merge insamantarea vitro.
9
2
sper sa ai doua fete, frumoase ca tine, amandoua.
10
4
Vai de mine a facut sex cu doi frati gemeni si a ramas insarcinata
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920