REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Elena Udrea, asemuită cu Margaret Thatcher, la Timişioara

Elena Udrea, asemuită cu Margaret Thatcher, la Timişioara

Replica API 14 martie 2013 | 00:00 154

Elena Udrea a ajuns ieri seară la Timişoara, aceasta fiind a treia vizită în decurs de o zi la filialele judeţene ale PDL, pentru prezentarea moţiunii "Noul PDL".

Întâmpinată cu zeci de trandafiri roşii şi portocalii, cu aplauze şi imn, Udrea le-a spus celor 130 de membri prezenţi că ea crede în succesul ei politic, dar că acesta e legat direct de succesul PDL.

"Nu vreau să mă voteze nimeni pentru că am sprijinit un primar sau pentru că am ajutat un coleg. Sau pentru că am adus fonduri în judeţul dumneavoastră. Vreau să mă votaţi deoarece chiar credeţi că viitorul PDL e legat de această moţiune şi de o echipă pe care o putem face împreună. Eu, şi dacă nu voi fi ministru, am să ajut la fel de mult primarii şi judeţul Timiş", a declarat Elena Udrea.

Simpatizanţii au asemănat-o cu Margaret Thatcher şi i-au spus că văd în ea "viitorul preşedinte al României". Emoţionată, Elena Udrea a replicat: "Vă rog să aveţi încredere că putem avea o echipă puternică, din care nu pot să lipsească nici domnul Blaga, nici Monica Macovei. În acest moment vă cer să aveţi încredere că PDL are un viitor pe care îl putem construi împreună. Aveţi încredere că putem reconstrui PDL, pe care l-am numit "Noul PDL" pentru că e vorba de o nouă atitudine, pe care azi nu o avem. Pe 24 martie vă cer să votăm viitorul PDL şi nu trecutul lui", a mai spus Elena Udrea la Timişoara. "Cred că PDL se află la cel mai important moment al istoriei lui după 2001. În ultimii 10 ani a avut toate victoriile pe care un partid politic şi le poate dori. Acum suntem în opoziţie, am pierdut 2 rânduri de alegeri şi continuăm să scădem în opiniile electoratului. (...) Oamenii ne văd un partid fără viitor. (...) Avem o şansă să ne recuperăm electoratul dacă înţelegem ce nu a mers bine şi dacă facem schimbarea pe care ei o cred necesară. Indiferent de relaţii şi prietenii, fiecare trebuie să voteze pentru viitorul partidului. Momentul schimbării e acesta. Nu vreau să iau preşedinţia partidului ca să pregătesc pe cineva. Dacă mă votaţi, e soluţia de forţă cu care acest partid va câştiga în 2016 alegerile. PDL are nevoie de o soluţie radicală azi, pentru că ne pleacă liderii. Merităm să guvernăm din nou", a mai spus Elena Udrea.

sursa: evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102