REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Elena Udrea candidează la preşedinţia Mişcării Populare

Elena Udrea candidează la preşedinţia Mişcării Populare

Replica API 3 februarie 2014 | 00:00 125

Pe surse:

Pe surse:

Elena Udrea, proaspăt înscrisă în Partidul Mişcarea Populară, va candida la preşedinţia acestei formaţiuni, au declarat, pentru "Replica", foşti pedelişti. Partidul Mişcarea Populară va organiza, până la jumătatea lunii martie, un congres la Bucureşti, pentru stabilirea conducerii. În prezent, conducerea interimară a PMP este asigurată de Eugen Tomac.

După plecarea Elenei Udrea de la PDL la PMP, mai mulţi parlamentari i-au urmat exemplul. Între ei, şi deputatul constănţean Florin Gheorghe. Întrebat dacă Udrea ar putea candida pentru preşedinţia PMP, Gheorghe a dat de înţeles că este foarte probabil acest lucru. Tot el a adăugat că aşteaptă organizarea congresului Partidului Mişcarea Populară, pentru stabilirea conducerii formaţiunii, iar apoi se va stabili şi lista de candidaţi la Parlamentul European. "Sunt doritori: Cristian Preda, Teodor Baconschi, Daniel Funeriu, Adrian Papahagi...", a declarat deputatul constănţean. Întrebat dacă Elena Băsescu se va regăsi pe lista PMP de candidaţi la europarlamentare, Florin Gheorghe a spus că nu ştie, dar nu este exclusă o astfel de variantă. Pe de altă parte, Gheorghe nu a părut interesat să candideze la europarlamentare, în schimb este sigur că se va regăsi în conducerea organizaţiei municipale a PMP Constanţa. "Claudiu Palaz va rămâne preşedinte la judeţ, pentru că îi place să alerge prin judeţ, iar eu mă voi ocupa de municipiu. În scurt timp voi organiza şi o conferinţă, îmi voi inaugura sediul de la municipiu, unde voi avea şi cabinetul parlamentar", a spus Florin Gheorghe. Şi tot el a spus că, pe lângă funcţia de lider la organizaţia municipală, se aşteaptă să fie şi vicepreşedinte PMP la nivel naţional, cu atribuţii de coordonare zonală. De la PDL, Gheorghe a spus că nu va suna pe nimeni pentru a-l urma la PMP, dar că a primit deja semnale din partea unor pedelişti care ar dori să îl urmeze, între care Daniel Boanfă şi Cristi Drăghici.

Palaz nu ştie nimic de viitoarea funcţie a lui Gheorghe

Contactat de "Replica", preşedintele interimar al PMP Constanţa, Claudiu Palaz, a precizat că nu s-a stabilit nimic legat de conducerea municipală ori judeţeană a organizaţiei de la malul mării: "Nu s-a discutat aşa ceva, ne organizăm pentru alegerile din luna martie şi vedem atunci".

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614