REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Elena Udrea, CONDAMNATĂ la 6 ani de închisoare cu executare!

Elena Udrea, CONDAMNATĂ la 6 ani de închisoare cu executare!

Replica API 6 iunie 2018 | 00:01 480

Magistraţii instanţei supreme au condamnat-o, marţi, 5 iunie a.c., pe Elena Udrea, la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul "Gala Bute". Decizia este definitivă.

Potrivit deciziei magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Rudel Obreja are de executat cinci ani de închisoare în dosarul Gala Bute, pentru complicitate la luare de mită. În aceeaşi cauză, judecătorii au admis o solicitare a fostului preşedinte a Federaţiei Române de Box, iar acuzaţiile de evaziune fiscală au fost desfiinţate.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat în primă instanţă la patru ani de închisoare pentru complicitate la luare de mită, cinci ani de închisoare pentru evaziune fiscală şi trei ani pentru încă o infracţiune de evaziune fiscală, instanţa contopind pedepsele şi dispunând o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare.

La ultimul termen din dosarul Gala Bute, procurorul de caz a cerut instanţei pedepse majorate şi condamnare cu executare pentru cei care au primit pedepse cu suspendare pe fond. Elena Udrea a fost condamnată, în primă instanţă, la 6 ani de închisoare. Avocatul fostului ministru a cerut, tot la ultimul termen din dosarul Gala Bute, eliminarea probelor obţinute cu ajutorul SRI, menţionând că acestea sunt nelegale. Apărătorul a mai solicitat rejudecarea dosarului, notează Mediafax.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Curva asta ar trebui impuscata in ceafa precum mafiotii !
1
0
la justitia lui kovesi-coldea ati procedat corect , i-ati lasat cu ochii in soare ! asa merita gasca lui onea , portocala si alti banditi .
3
0
Varanul voiculescu se simte razbunat pe basexu dar nu si satisfacut inca..vrea sa il trimita pe mugur curvica sau pe gadea sa o aduca pe udrea din costa rica
2
2
Ba nene banii inapoi plus dobanda. Puscaria e degeaba. Restul e can can
3
3
Parasuta va iesi la pensie , dar la bulau , in pizda mamii ei de curva . Marinelu o va apara precum un cacat , data fiind situatia ca este legata de visul de marire al panaramei ...
3
3
Ce botic ai, Nutico!!!
3
3
INUTIL! puscarie sau nu, recuperezi paguba. O singura lege, confiscarea averilor, si romania pur si simplu peste noapte s ar transforma. Nu i baga la inchisoare ca nu ai ce face cu ei acolo. lasa i liberi, lasa i sa.moara de foame, si toti care se vor gandi sa mai fraudeze statul vreodata vor avea exemple vii cam ce urmeaza daca ii prinde. Cum.ar fi sa o vezi pe.udrea in bucuresti ca merge cu un amarat de hyundai i20, la un birou prin colentina? Puterea exemplului, confiscarea averilor post frauda si totul ar fi infinit mai bine. Dar...cu cine? cine din parlamentul ala corupt sa salveze tara?
24
4
Mai elena, mai base si toate neamurile voatre care ati capusat tara asta...voi credetivca toti romanii sunt prosti? Toti inghit gogosile voastre cu binoame!!!..fals. Pacat ca elena a luat prea putin, la fel ca si nastase...dar mai grav este ca ...capul nu a luat nimic..pana acum.
15
5
Nu va mai bucurati pentru necazul femeii, ganditi-va ca se poate intampla oricui.
7
16
la ministerul tov nutzi totul era roz , wc - uri , lavoare , hartie igenica .....in costa rica totul e cafeniu precum cafeaua de lux . nu ne bucuram , dar parca de la mopul cu care facea propaganda in alegeri la ela fugitivo e cale lunga . must to pay ......
6
4
nu va suparati dar dvs din care "popor" faceti parte?!
3
3
dar a luat ceva. Pe Mazare nu-l condamna nimeni.
12
4
Bai abagti toti romani la puscarie. Cea mai mare bucurie pe prapaditii de rumani cand vad alti rumani de-ai lor la parnaie. Sa traiasca parazitii, tradatorii, turnatorii,, securistii. Vezi bai Rudele, daca n-ai turnat , ai inhatat numai 5 anisori, daca turnai ca Pescariu, Pinalty, Cocos, luai cu suspendare. Asta-i Rumanica, si rumaneii.
5
18
parca vremea nu mai este asa urata
14
4
Saraca, pacat ca nu a avut parte de un proces corect.
9
17
Haide vino inapoi sa fim iar amandoi vino la mine vreau sa fiu iar cu tine
20
4
Dar banii si averea facuta ,se confisca! Daca nu se confisca si averea nu ati facut nimic cu 6 ani de inchisoare pentru ea
31
4
Udrea merita mult mai mult!
20
6
miloane de euro cocos a luat 2 anisori si a efectuat doar cateva luni...mafia kovesi functioneaza dar urmeaza ea si nemtalul fascist.
13
16
Hai ca se poate,urmeaza dragnea mazare si.multi altii
30
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614