REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Elena Udrea, CONDAMNATĂ la 6 ani de închisoare în dosarul Bute

Elena Udrea, CONDAMNATĂ la 6 ani de închisoare în dosarul Bute

Replica API 28 martie 2017 | 00:08 581

Elena Udrea a fost condamnată în dosarul gala Bute la 6 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și abuz în serviciu. Procurorul DNA ceruse pedeapsă maximă, mai precis de 20 de ani. Decizia Înaltei Curți nu este definitivă.

Ana Maria Topoliceanu, fosta șefă a Companiei Naționale de Investiții, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru luare de mită. Tudor Breazu, fostul asistent personal al Elenei Udrea, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

„Evident e un moment important după doi ani şi ceva de când durează acest proces. Acest dosar este făcut exclusiv pe declaraţiile unor persoane care au încercat să se salveze în felul acesta. Din punctul meu de vedere aşa cum am cerut soluția nu poate să fie decât aceea de achitare”, a spus Elena Udrea înainte de aflarea sentinței.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost condamnata o sageata. Pentru a se face cu adevarat dreptate trebuie prins arcasul! Se vede foarte clar ca toate aceste acte nu sunt altceva decat politie politica! Udrea era prea naiva,ca sa folosesc un termen mai frumos,ca sa faca toate astea de capul ei,si totusi CREIERUL se plimba liber!
0
0
dezamagitor numai 6 ani...dar macar e o condamnare si importanta e recuperarea prejudiciului
0
0
Prinsa inpulita inmuita facuta posta apoi LA tuhaus
2
0
Mai bine-i dadea arest la domiciliul lui Basescu, casuta noastra, cuibusor de nebunii, te asteapta ca sa vi....6 ani numai cu mine, ha,ha,ha,iti dai seama ce minune, 6 ani impreuna, la bine si la greu.
0
0
Sunteti frustrati rau !
0
0
Sa se faca dreptate dar sa se recupereze banii in primul rand!
8
0
la recurs o sa primeasca cu suspendare
1
7
de la 21 ani au taiat si ramas doar 6 ani, ba astia sant cetateni cinstiti si corecti ? Dion cate se vede .....ioc sant corupti si atat ca si ea !
6
0
Ce desteapta era ea. Cate milioane lua ia de la banci si radea ca o idioata la televiziuni ca ea se pricepe la chestii financiare. O boarfa pusa mereu de un barbat in puncte cheie.
9
0
Daca omora trei fraieri cum am omorat eu azi o durea in cur...libera cum sunt eu liber.Si pe deasupra eu mai trag lumea in pula la prima tv in emisiunea cu carcotasii...Ce bine este sa dai spagi si sa ai relatii la DNA ,SRI si alti mafioti care conduc tzigania numita Romania .
5
1
Era buna Nutisor sa o fi scos cineva la produs. Pacat, mare pacat ca o sa intre la racoare...Totusi e fata sireata si o sa-si creeze propria ei banda in puscarie. Pa Nutisor!!! Proxenetii din intreaga Romanie suspina adinc si-si sterg mucii cu maneca la ce piesa ajunge dupa gratii in loc sa faca bani....
7
3
Eu ti as da tie la muie fraiere,invata sa scri corect si apoi sa vb de Udrea!
3
10
Nu ma bucur, dar este bine ca s a facut dreptate!
4
1
Eu ii dadeam 10 ani si un spor de mue.
7
1
La multi ani Elena! Meriti mai mult .Ai grija cu prejudiciul care trebuie recuperat. E musai! Poti sa dai de la Nana.
5
1
Bravo justitiei, ce credea putoarea asta ca scapa asa cu una cu doua,o panarama.La puscarie cu putoarea asta.
16
5
justitie nenorocita,nenorociti oamenii cand voi sunteti cei mai necurati.PACATOSILOR
3
17
Sampanie tati!! Hahahhah
14
2
Mircea, SAMPANIE !!!
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218