REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Elena Udrea, după gafa cu Ginghis Han. "Bine că nu i-am confundat pe Coldea cu Kovesi!"

Elena Udrea, după gafa cu Ginghis Han. "Bine că nu i-am confundat pe Coldea cu Kovesi!"

Replica API 22 octombrie 2016 | 00:57 338

Elena Udrea a comis o gafă uriaşă încercând să-i răspundă unui internaut, care îi ceruse să dea un exemplu "din istoria omenirii când datorită religiei societatea a avansat cultural şi social".

Elena Udrea a povestit un moment istoric, încurcând însă personajele: l-a confundat pe Attila, cel mai puternic conducător al hunilor, cu Ginghis Han, un alt mare cuceritor.

"Să vă aduc aminte o întâmplare reală: când Ginghis Han a ajuns la porţile Romei cu gândul să o cucerească, Papa a ieşit cu toţi episcopii şi clericii Vaticanului cu cruci şi steagurile bisericeşti să-i intampine...Ginghis Han a ramas mut şi impresionat dându-şi seama că în faţa acestei procesiuni orice bătălie este inutilă. A ordonat retragerea şi duşi au fost. Trageţi concluzia dvs. despre rolul bisericii în istoria omenirii”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Postarea a stârnit un val de ironii din partea internauților. Sâmbătă, însă, Elena Udrea a răspuns criticilor.

"Emoţie virală pe net! Elena Udrea l-a confundat pe Attila cu Ginghis Han! După zeci de ore de seminarii de istorie recentă la DNA, bine că nu i-am confundat pe Coldea cu Kovesi. Amândoi au avut acelaşi nărav. (Attila si Ginghis Han). Dacă nu apucă procurorii să se autosesizeze în speţa cu Ginghis Han, înseamnă că am scăpat uşor. Doar vreo 700 de ani cu suspendare. Bine că n-am spus că Dieta de la Augsburg a fost o cură de slăbire în grup. Relaxaţi-vă, dragii mei, măcar în sfânta zi de sămbătă”, este mesajul transmis de Elena Udrea, potrivit rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369