REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Elena Udrea îi este recunoscătoare lui Liviu Dragnea: 'Probabil că aş fi fost şi acum în puşcărie'

Elena Udrea îi este recunoscătoare lui Liviu Dragnea: 'Probabil că aş fi fost şi acum în puşcărie'

Replica API 14 februarie 2019 | 00:00 202

Cândva o mare adversară politică a PSD, Elena Udrea a ajuns să îşi exprime sprijinul faţă de Liviu Dragnea. Fostul ministru se declară în special recunoscătoare pentru faptul că a scăpat de puşcărie în urma unei acţiuni a PSD, conform stiripesurse.ro.

"Dacă domnul Dragnea şi ministrul Justiţiei nu ar fi avut iniţiativa să atace completurile de 5 la CCR (atacarea la CCR a fost, de fapt, opera Guvernului - n.r.), eu probabil că aş fi fost şi acum în puşcărie în Costa Rica, pe o decizie de condamnare luată de domnul Ionut Matei, la ordinele domnului Dumbravă", a afirmat Elena Udrea la Antena 3.

Udrea a mai susţinut că Liviu Dragnea încearcă să repună justiţie în ordine, potrivit cu rolul ei constituţional.

Elena Udrea a ieşit din închisoare după ce ÎCCJ i-a admis contestaţia în anulare la decizia de condamnare în dosarul Gala Bute. Udrea a putut contesta condamnarea în baza deciziei CCR în care s-a constatat nelegala constituire a completurilor de 5 judecători în ultimii 4 ani, inclusiv completul care a condamnat-o.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saracuta de ea cum au condamnat-o nevinovata!
1
0
Un lucru facut ff bine .ce facea saraca la puscarie!
4
1
Si asa vedem noi cum Base si cu Dragnea si nu numai lucreaza mana in mana pentru binele NUZicai si al altora. Si la televizor se injura de ochii nostrii si de altfel ei se scapa unii pe altii . Noroc cu Nutica ca a mai scapat cate un porumbel . Mai tineti minte cand Mazare o facea duduia Leana si Nutica ii raspundea ca Mazare e Mascarici si pac la final erau prieteni luau mese in oras si Nutica zicea ca il regreta pe Mazare la primare ca chiar a facut ceva . E vorba aia traseit politic da asta e traseista si la propriu si la figurat . Concluzia e ca si Nuti si Mazare stau la soare bronzati
15
2
Vedeti ? Dragnea are si admiratori !
12
2
In curand o sa ii pupe mana lui dragnea ca i-a marit alocatia la copilul acela care nu are vina ca asa o mama l-a adus pe lume
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369