REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Elena Udrea joacă tare împotriva DNA

Elena Udrea joacă tare împotriva DNA

Replica API 6 octombrie 2020 | 00:00 1783

Fostul ministru, Elena Udrea, a ajuns, din nou, în fața judecătorilor, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu din 2009. Udrea a afirmat că în plângerea depusă încă de acum 3 ani îi acuză pe procurori că l-au influențat și obligat pe un martor denunțător să depună mărturie împotriva ei, iar dacă va fi admisă plângerea, atunci întreg dosarul va fi desființat.

"Sunt martori care au fost membri de partid, au fost parlamentari la vremea aceea și chiar în conducerea partidului (PDL- N.R.). (...).Este foarte important ca această plângere să aibă o soluție, pentru că dacă lucrurile sesizate se adeveresc, atunci cea mai importrantă probă a acuzării și a procurorilor în acest dosar pică," a afirmat Elena Udrea la Realitatea Plus.

Fostul ministru a precizat că plângerea ei se află pe masa Secţia pentru investigare a infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) însă secția este sufocată de numărul mare de reclamații, așa încât nu știe când va primi răspuns, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stai asa ca se schimba terenul, o sa inceapa sa vorbeasca, dar tot nu o sa scape
2
2
ca sa scapi de urmarire,te aranjezi cu procurorii sa aiba un martor mincinos,demonstrezi apoi ca acesta a mintit,si cu alti procurori,dar ce lucreaza prin spate cu cei din Dna te scapa de dosar,..cred ca asta insemna degetul pe nas,serviciile stiu Ce nu stiu serviciile ce lupta pt protectia acestor infractori-sunt si oameni onesti in servicii si poate intr-o zi adevarul iese la lumina,si vor merge impreuna cu blonda la bulau.Nu stiu daca merita riscul sa-si puna libertatea la bataie pt excroaca asta
1
1
sper sa o vad la pirnaie pe hoata,iar banii furati,recuperati.Se pare ca a impartit cu pmpul,cu base,asa ca trebuie taiat capul hidrei!
3
1
A facut traian bashina alianta cu pnl si scapa tiganca de buzau.
3
2
alaturi de groparul flotei nationale, presedinta romanilor
8
2
Iar ii faceti reclama blondei de la drept? Inseamna chiar,ca joaca tare.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218