REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Elena Udrea, la poliţie în prima zi a anului: "Nu am dansat periniţa şi nu am avut vâsc"

Elena Udrea, la poliţie în prima zi a anului: "Nu am dansat periniţa şi nu am avut vâsc"

Replica API 2 ianuarie 2016 | 20:53 291

Elena Udrea a fost la poliţie, în prima zi a anului. Fostul ministru a spus că a petrecut Revelionul în Bucureşti, alături de mai mulţi prieteni, şi că îşi doreşte "un an mai linistit, cu mai putine provocari".

Elena Udrea a fost, vineri, la poliţie, în prima zi a anului, pentru măsura controlului judiciar.

Udrea a fost întrebată de jurnalişti de rochia în care s-a fotografiat în seara de Revelion: "O aveam de mai mult timp in casă, nu m-am pregatit in mod special pentru Revelionul acesta."

Udrea a spus că a petrecut Revelionul cu prietenii.

"Am facut Revelionul în Bucureşti. M-am intalnit cu multi cunoscuti. (...) Îmi doresc un an mai linistit, un an cu mai putine provocari, chiar daca 2015 a fost un an în care am invatat mult... Parca e cam mult, imi cam ajunge. A fost 2015 care a trecut, e bine ca a trecut, imi doresc un 2016 mai linistit, imi doresc sa avem mai multa credinta in Dumnezeu si mai multa incredere in noi si in cei din jurul nostru si, daca vom gandi mai pozitiv si vom fi mai buni, cred si sper ca tarii si fiecaruia dintre noi ne va merge mai bine. Când sunt sentimente negative este putin probabil sa ne mearga bine", a mărturisit Udrea.

Întrebată dacă a dansat periniţa, Udrea a spus: "Nu am dansat perinita ca nu am fost la nunta. (...) Nu am avut vasc si nu am dansat perinita".

Udrea a vorbit şi despre ce va va face în prima zi a anului: " Încerc sa nu mananc nimic azi, pentru că am mancat mult prea mult sarbatorile astea... Mai mananca omul, dar cat sa manance si o sa incerc sa nu mananc nimic"

Ce le urează romanilor? "Un an mai bun pentru ca sunt convinsa că este loc de mai bine pentru fiecare. Chiar si cei care au avut an bun isi doresc mai mult, cei care nu au avut an extraordionar cu atat mai mult... Am convingerea ca isi doresc un 2016 mai bun. Avem nevoie de credinta in Dumnezeu, de incredere in noi, de gandire pozitiva si sunt convinsa ca vom depasi ce este dificil si ce ne-a incercat."

sursa: romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614