REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Elena Udrea, pe Facebook: "Recunosc, acum în Postul Paştelui, că am păcătuit odată invidiindu-l pe Ghiţă că a fost aşa prevăzător"

Elena Udrea, pe Facebook: "Recunosc, acum în Postul Paştelui, că am păcătuit odată invidiindu-l pe Ghiţă că a fost aşa prevăzător"

Replica API 16 martie 2018 | 00:59 411

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea afirmă într-o postare pe Facebook, referindu-se la interviul cu Sebastian Ghiţă difuzat miercuri seară, că e de toată jena ca pozele lui Ghiţă cu şefa DNA Laura Codruţa Kovesi să fie arătate "între patru ochi" jurnalistului Ion Cristoiu în faţa camerei, pentru ca acesta să gireze cu credibilitatea lui, fără însă a fi făcute publice. Ea afirmă însă că dacă sunt jocuri ca fostului deputat PSD să îi fie închise dosare, "e de toată sila".

"Deci, dacă pozele nu sunt date “din onoare”, aşa cum zicea deunăzi Ponta, atunci i-aş întreba, de ce pana mea le-aţi mai făcut??? De ce vorbiţi despre ele şi despre contextul în care le-aţi realizat??? E de toată jena să le arătaţi “intre patru ochi” domnului Cristoiu, în faţa camerei de filmat, ca să gireze cu credibilitatea domniei sale că există. Dacă vreţi să faceţi jocuri în continuare, gen “am poze dar nu le arăt dacă îmi închideţi toate dosarele pe care mi le-aţi inventat”, e de toată sila", scrie Udrea.

Ea îşi începe postarea afirmând că a aşteptat, "ca tot românul, pozele cu Sebi şi Codruţa".

Udrea spune ironic că îl invidiază pe Ghiţă că a fost aşa prevăzător, precizând că ea nu ar face aşa ceva cuiva cu care are o relaţie, fie şi doar de amiciţie.

"Recunosc, acum în Postul Paştelui, că am păcătuit odată invidiindu-l pe Ghiţă că a fost aşa prevăzător şi a strâns dovezi ale imoralităţii şi chiar corupţiei lui Coldea, Kovesi şi alţii care acum pozează în fete mari. Apoi mi-am dat seama că nici acum, după toată experienţă trăită cu mincinoşi, laşi şi trădători, eu nu aş face aşa ceva: nu aş înregistra, nu aş face poze cu scopul de a le folosi cândva, nu aş strânge probe pe ascuns împotriva cuiva cu care am o relaţie, fie şi doar de amiciţie. Pentru că eu cred cu adevărat în onoare şi în cuvântul dat . Şi pentru mine contează ce ştiu eu despre mine, nu ce îşi închipuie alţii", ţine să precizeze fostul ministru.

Ea consideră că prin acest "joc", pozele devin esenţiale pentru dovedirea "imoralităţii" lui Kovesi.

"Cu jocul acesta aţi făcut ca pozele să devină esenţiale pentru dovedirea cel puţin a imoralităţii lui Kovesi, deşi în realitate nimeni nu are nicio îndoială că era în gaşcă cu toţi “penalii” ei de azi. Chiar dacă prin 2014 când comenta pozele cu mine şi Bica, se jura că e fecioară şi că ea nu s-a văzut niciodată în privat cu oameni politici", conchide Elena Udrea.

Sebastian Ghiţă i-a arătat jurnalistului Ion Cristoiu, cel care l-a intervievat, o fotografie din telefon în care susţine că apare şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) la el acasă, cerând ca imaginea să nu fie făcută publică. Omul de afaceri o acuză pe Laura Codruţa Kovesi că „nu spune adevărul” atunci când neagă toate „adevărurile” spuse de el.

Sursa: româniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fosta ministreasa,a lui Chioru,face un gest de o promiscuitate incredibila,de interlop,si unde ,in chiar adunarea palamentului.Spune multe despre structura si provenienta acestui personaj,de trista amintire
0
0
ma -ta e panarama , impusc-o !
0
1
Ce panarama ! Ce ordinara ! Un glonte in ceafa ...
3
3
DIN OMENIE TREBUIE SCUIPAT DACA IESE VREODATA PE STRADA. IAR DIN URA TREBUIE LUAT LA BOCANCI IN CAP , DEFILA POPONARUL CU POLITIA BCCO SI SE UMLA IN GAOAZA , IN REALITATE ESTE O FETITA CARE DINTR-UN PUMN MOARE
1
1
sa taca din gura toti hoti se dau loviti au facut parte din aceeasi oala si acum se pling uni de altii RUSINE
2
0
Am mai vazut comentaci prosti care sustin abuzurile si pozeaza in Alba ca Zapada si atunci cand au ei probleme cu statul de drepti sau vreun membru al famiililor lor, isi schimba optica instantaneu. Curaj sclavilor
2
1
MARE PACAT PLINGE O TARA INTREGA PENTRU VOIA
1
0
Cand faci avort?
1
4
grea. Sa fii tu in Costa Rica, sa fii grea cu gemeni, sa stii ca daca treci parleazul d-acolo te inhata hapsanii sa dai malaiul inapoi si tu sa nu faci altceva decat sa belesti ochii pe canale romanesti la ce mai zice unul si altul... vai de viata ta.
1
3
Lenuto, ai putina rabdare, ca Boc si Blaga vor sa refaca PDL. Cu ajutorul lui Dzeu si al romanilor prosti, venim iar la putere. Pai cum sa stai tu ma fata acolo ? Asa insarcinata ? Stresata ? Sa nu-ti faci si tu toate poftele pe la Paris, Milano ?
4
3
Iorgovan era parintele constitutiei.Udrea si bica sunt fatatoarele codului penal. Ambele fara control periodic drept rezultat codul penal dar si ele au ramas cu sechele.Tratamentul consta in fuga de interpol prin costa rica pana le gaseste mazare sa le faca zmeu.
1
3
Partial ai dreptate , TU NU TREBUIE SA MAI FACI PUSCARIE FARA TRAIAN BASESCU . VOI V-ATI GIRAT UNUL PE ALTUL IN TOATE ACTIUNILE , DECI RASPUNDETI IMPREUNA .
5
3
Udrea daca te bagi sub masa la traian basel iti da dezlegare si scapi de pacate...cu aroma de banane...Dar ,,ce pana ta" crezi ca au vazut cei 4 ochi ai lui cristoiu,2 ai lui plus 2 lentile? Crezi ca in poze ghita era intre kurvesi?Noooo! Tu nu ai fi facut poze.Ca nu iti cheltuiai banii de posete pe aparatura ca basica in cravata.Hai ca te zvarcolesti ca n-ai purtat pe tine echipament de inregistrare,ofticoaso de plescoi.Ce ar fi daca ajungeti la bulau cate ,,trele" : Udrea,bica si kovesi! Uh ce paruiala ar iesi in celula.Traian ar avea par mai mult decat voi!
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218