REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Elena Udrea: PNL încearcă acum desfiinţarea PDL, cum a mai încercat Adrian Năstase în 2003

Elena Udrea: PNL încearcă acum desfiinţarea PDL, cum a mai încercat Adrian Năstase în 2003

Replica API 17 martie 2013 | 00:00 154

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă seară, la Suceava, că PNL încearcă acum desfiinţarea PDL prin preluarea democrat-liberalilor la fel cum a încercat PSD în 2003, în perioada când partidul era condus de Adrian Năstase. Udrea a spus în faţa membrilor PDL Suceava la prezentarea moţiunii cu care doreşte să câştige preşedinţia PDL că există zvonuri privind un mare proiect de dreapta care înseamnă topirea PDL în PNL.

"Eu sper că (zvonurile - n.r.) nu sunt adevărate, dar în mintea multora există această idee, că nu au niciun viitor cu PDL şi că cel mai bine e să fugă cu toţii la partidul lui Antonescu", a declarat Udrea.

Ea a adăugat că oferta PDL privind o alianţă cu PNL a primit un răspuns categoric de la Crin Antonescu care a spus "pas" şi că liberalii nu se gândesc la o asemenea alianţă până în 2016, când va fi un singur partid de dreapta, PNL.

"Ce înseamnă asta? Că planul lor este ca PDL să dispară în PNL? Să se topească în PNL? Să ne ducem cu toţii, la bucată, unul câte unul în PNL? A mai vrut asta în 2003 şi Adrian Năstase când îşi propunea, la Snagov, să desfiinţeze PD. Din nou un partid nedemocratic, cum este astăzi PNL, face ce a făcut atunci PSD. Îşi propune acum, când partidul nostru este slăbit, să-l facă să dispară pentru că ştiu că dacă partidul îşi revine din nou au o soartă grea pe eşicherul politic de dreapta românesc", a spus Elena Udrea.

Ea a arătat că pentru a nu avea o concurenţă reală speranţa PNL este să preia, la bucată, PDL.

"Eu nu cred că partidul acesta, care are victoria în sânge, care are o istorie de succese, de luptă cu Iliescu, cu Năstase, nu cu diletanţii aceştia politici, Ponta şi Antonescu, nu cred că acest partid este în situaţia de a se topi în PNL. Ci este cel mai puternic partid de dreapta din România şi orice proiect politic trebuie să se construiască în jurul PDL", a mai declarat Elena Udrea.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614