REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Elena Udrea, REACŢIE FURIBUNDĂ după conferinţa Codruţei Kovesi

Elena Udrea, REACŢIE FURIBUNDĂ după conferinţa Codruţei Kovesi

Replica API 15 februarie 2018 | 00:00 537

Conferinţa-maraton a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, a scos-o din minţi pe Elena Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni a avut o reacţie furibundă pe Facebook, chiar în timpul conferinţei de presă de la DNA. Fostul ministru a precizat că îi pare rău că nu are și ea înregistrări şi că nu s-a gândit să păstreze anumite chitanţe pentru unele 'cadouri' făcute procurorilor de Dorin Cocoş, fostul ei soţ.

"Vedeti de ce e bine sa ai dovezi cu nemernicii astia? Ca ies cu senitate sa repete ca o masinarie stricata,”DNA nu falsifica probe”. Asta mergea sa o turuiti cand v-am zis eu in 2015 ca v-a dat bani si v-a facut cadouri Dorin Cocos. Ca nu mi-a trecut prin cap sa pastrez chitante ori sa filmez gentile cu bani. Asa ca, doamna procuror Moraru, a inchis repede Denunturile mele. Dar acum, cand o tara intreaga a vazut cum faceti probe false, cat tupeu sa ai sa iesi si sa spui ca nu e adevarat??? Va zic eu cat! Atat tupeu cat iti da convingerea ca orice s-ar intampla, oricat de grav ar fi, nu patesti nimic. Pentru ca cei care te pot trage la raspundere sunt facuti pe ei de frica, niste lasi si niste slugi. Ce spun Onea, Kovesi, Portocala etc. in acest moment nici nu mai conteaza. Conteaza ce spun si fac cei care sunt alesi sa conduca tara, sa apere democratia, sa ii reprezinte si sa ii apere cetatenii si sa ii apere institutiile. Iar acestia nu par ca exista! Dragnea, e atat de las incat arunca in aer tot pentru linistea lui pe care si-o tot negociaza cu Coldea si Kovesi si ceilalti, Johannis nici nu respira de fricos ce e, Tariceanu, de unul singur probabil a obosit, opozitia e de rahat. Orban tremura la gandul ca va fi condamnat in apel iar Blaga, cu un dosar pe rol si el, asteapta sa rezolve altii problemele, ca intotdeauna. Halal barbati, halal politicieni, halal lideri, vai de tara care a incaput pe mana lor! Nu e de mirare cat de usor a putut prelua Sistemul puterea in Romania, cu asa clasa conducatoare!", a tunat Udrea pe facebook, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar hai la saint tropez...cu elena udrea si cu beyonce..
0
0
Ce gurita rotunda ai Elena...
1
1
Si ambasada sua a numito pe kovesi roz sefa.
2
0
Suntem buni la pareri exprimate din fata calculatorului in compania unei cafelute calde insa nu asta este solutia. Apreciez ce a subliniat dl Dante mai jos insa sunt de parere ca tara asta este unde este datorita faptului ca poporul roman este prea slab chiar si in conditiile acestea prin care este tarat zi de zi. Vad multimi de oameni cautand, sa spun bunastarea, prin curtile bisericilor sau a manastirilor dupa cine stie ce moaste facatoare de minuni iar in schim, atunci cand tara aceasta are nevoie de noi in strada ne numaram pe degetele de la o mana. Sa ne fie rusine!
2
0
Cum naiba sa ai atat tupeu in tine dupa ce ai furat de ai rupt de-ti carau astia de prin tara genti si sacosi cu bani sa mai atata nesimtire sa vorbesti despre cum ar trebui facuta justitia...rusinica dna nuti! Fii demna si ispasesteti pacatele! Nu te comporta ca o tata!
10
1
Cand cineva ataca fatij justitia isi pierde complet credibilitatea.Si vedem vine sunt si aceia,politicieni,fosti politicieni si tot felul de asazisi oameni de afaceri care,sub titulaturile enuntate au crezut ca ,ei au lober la furat.Va inselati stimabililor si ,chiar daca ,dn Kovesi pleaca voi chiar credeti ca veti scapa.Ro se afla pe o panta in care lupta antimafie a prims viteza si nu mai poate fi oprita,o impinge poporul asta pe care l-ati furat!
5
1
Sa creada ca te poti duce la astia cu gentile pline cu bani? Cat tupeu pe hoata asta cu statut de amanta!
6
2
Cand era cu voi era bine cand nu va mai convine falsifica probe
10
1
Niciun roman nu este destul de barbat pentru pasarica ta. Ce mai stai in Romania? Ai furat din greu acum poti pleca in jungla ca negrii au pula mai mare.
12
2
ia mai bine zi-ne tu cum cocoselul ala care o sa-si creasca copilul de aceeasi varsta cu nepotul a donat echipamente la spitale ca dup-aia sa aibe monopol pe consumabile, c-asa umbla vorba prin targ.
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108