REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Elena Udrea, surprinsă la braţul iubitului în cel mai "fierbinte" loc din Mamaia

Elena Udrea, surprinsă la braţul iubitului în cel mai "fierbinte" loc din Mamaia

Replica API 1 mai 2017 | 01:13 817

Elena Udrea a ales să petreacă minivacanţa de 1 mai în cel mai de fiţe loc din staţiunea Mamaia, clubul Loft. Locaţia atrage an de an crema lumii mondene şi a devenit de notorietate faptul că un loc la o masă din Loft îţi asigură cu succes prezenţa în tabloidele mioritice.

Elena Udrea pare să fi trecut cu bine de sentinţa din dosarul Gala Bute, unde a fost condamnată la şase ani închisoare cu executare, şi a ales să se bucure de minivacanţa de 1 mai în cel mai exclusivist club din Mamaia.

Postările băiatului de bani gata, Codin Maticiuc, au devenit virale în privinţa clubului Loft.

"Nu, nu reușesc sa mai fac rost de masa la Loft. Nici macar de una. Primesc cateva mesaje zilnic si prefer sa va explic aici: nu ca nu vrea sa ajut. Dimpotrivă. Doar ca nu se mai poate.

Fix acum 3 săptămâni m-a sunat prietenul meu Dorian Popa fix pe subiectul asta. Ne cunoaștem de relativ putina vreme dar tin foarte mult la el. M-a rugat să-i iau o masa, sâmbăta la Loft Mamaia, oricat de mică. Mândru nevoie mare ca "m-a sunat din timp". Am înghețat cu telefonul in mana. Cum sa-i explic eu omului asta ca in Romania, la Loft, cand suni cu o luna inainte e deja prea tarziu?!? Cum? Nu ma va crede niciodata, mai ales ca el iese extrem de rar in cluburi in afara concertelor cand e pe scena si nu stie "mersul". Nu ma va crede nici pentru ca prietenia mea cu patronii Loftului este de notorietate si toata lumea are impresia ca daca nu pot sa-i ajut e pentru ca nu vreau. Fals.

In fine, il sun pe unul din patroni pe loc si ii explic situația si cat de important e pentru mine. Era la Miami, m-a rugat sa-l astept sa vina in țara sa se uite personal pe lista. Trei zile mai tarziu l-am stresat iar. M-a întrebat daca nu poate sa-i dea duminica in loc de sâmbăta. Apoi m-a rugat sa mai astept cateva zile sa vada daca cineva nu plătește. Cu chiu cu vai am reusit găsim cu stres mare. Si asta acum 3 saptamâni!

Poate asa ma credeți ca acum chiar nu mai reușesc sa va obțin masa. Nu ca nu vreau ", a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Un milionar a venit cu propria masă la Loft

"Pe la pranz cand se ocupasera mesele, apare milionarul Edy de Romania (porecla de St Tropez) AICI , in buletin Ursescu si poreclit in Romania Edy Mincinosu'. Purta o palarie tip Riviera. O aparitie intotdeauna. Superviza niste ospatari care carau o masa. Si scaune. Masa se vedea ca nu era ca celelalte. Nici scaunele. Intreb, curios. "A sunat sa rezerve, nu mai era loc. I-a zis tipa ca nu mai sunt mese fizic chiar, nici una, imposibil sa-l aseze undeva. Si Edy a intrebat Tipa de la rezervari a ras si a ramas in pom discuţia. "Edy însă nu a glumit. A aparut sâmbătă la prânz in fata Loftului la volanul unuia dintre Rollsurile lui, cel retro, cabriolet. Pe partea din spate a Rollsului avea o masa rabatata si multe scaune puse unele peste altele. Le luase de la Metro. A parcat si a rugat bodiguarzii sa-i trimita ospatari sa care mobila. Asa si-a rezolvat problema", scrie Cancan, potrivit Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
faceti comentarii de oameni prosti, needucati, niste javre analfabete, invatati sa scrieti si pe urma comentati
0
0
Marssss la puscarie cotofana penala.
4
2
si oare de ce oare as permite ? datorita justitiei ce avem !
0
3
S,o facem postaaaaaaa!
8
5
Da' mai lasati-ne in pace cu mondenitatile de genul acesta!
3
4
Udrea si Ghita...Un popor de fraieri.Daca sunteti destepti descurcati va in viata daca nu...sugeti pula.Va luat mintile jigodia de kovesi.VA MERITATI SOARTA !!!.
13
5
O petrecere de adio inainte de incarcerarea la Targsor!Cei care intr-adevar stiu sa se distreze merg la Saint-Tropez,cocalarii vin in schimb sa se sparga-n figuri la Mamaia.In alte tari nu-i cunoaste nimeni si sufera din cauza asta,pe la noi macar se cunosc intre ei iar patronii isi freaca mainile cand vad cati bani arunca prostii doar ca sa se dea mari!Poate sa fie si bors in sticle important e sa-ti faci selfie sau sa te vada lumea prin cluburile de fite de pe litoral!Pe ce locuri ar figura prin lume intr-un top al cluburilor,locatiile astea din Romania,unele dintre ele doar niste corturi?
12
2
Nu va mai bateti capul...poporul roman is merita soarta ..e un popor de las de mincinosi..de invidiosi etc etc ...santeti buni sa dati vina pe tigani din ori ce ...si astia romani deai vostri care fura vitorul copilor vostri . Nimeni nu face nimic popor de mamaligari ..asta e adevarul.....ar fi trebuit toata iara in strada o a doua revolutie dar nimeni nus bate capul ...vedem peste 50 de ani cand copii vostri vor fi slugile copilor celor ce au furat acum
11
3
ce a facut justitia ? A facut dreptate atat cu ea cat si cu cretinul de base lasasnd fraudarea alegerilor, suspendarea de care nu a vrut sa respecte legile tarii dar cu flota ? Asta ar merita ciuruit dupa cum a spus el de popor , atat el cat si clanul lui de idioti !
11
2
Bine ca ne-ati trimis articolul ca o dadusem disparuta pe nefericita din manastire. Mars inapoi oita ratacita. Ai zis ca te faci fata cuminte.
15
2
Aici sunt banii vostrii. De-aia va tot spune voua ca nu sunt bani pentru mariri de salarii, ca sa aiba ei ce fura, pai daca astia faceau afaceri cinstite, tara avea alt nivel de trai azi.
17
2
Probabil ca daca organele de control ale statului si-ar fi facut datoria, aproape toti care sunt la Lopt trebuiau sa fie in puscarie acum. Iar cand ajung in puscarie incep sa se roage, sa planga-vezi Bica, sa-l caute pe Dzeu si acesta sa faca minuni si sa-i elibereze. Parca muierea asta zicea ca sa pocait, ca e masteranda la teologie
23
1
de bogatanii p de unde au ma atatia bani golanii astia
16
2
Si-a pus titele la soare,udrea,pentru ca urmeaza sa stea mult la racoare
12
2
Eu credeam ca pe prietenul ei il cheama traian...
12
3
Atata timp cat exista Loft,exista si SATANA. La biserica mai merge cineva ? Money it's a crime !
9
6
Mai Nutisor, dupa ce ti-ai traso la greu cu Base, acum pozezi in fata mare?! Esti penivila ca o curva de pe varianta care presteaza pt bonuri de masa. Adevarul este ca panarama asta de Udrea e disperata ca se duce la puscarie. Nutisor, stai linistita, o sa vina si javra de Basescu, nenorocitilor!
9
7
Nuti , hai ca mai ai oleaca si te duci pe cursa. Prostii se duc la Loft. Noi nu am gasit masa !
10
3
Cine plm e Codin maticiuc?
21
2
Cine a taiat salariile,pensile etc. infractori din statul basist.
14
3
Smecherii adevarati nu se afiseaza la LOFT, dr fraericii astia de unde sa stie ei
13
2
Cand plm intra curva asta de Buzau la parnaie ? Dar base nu e gelos ca se fute pe litoral bagaboanta...?!?
13
3
Si madames ridzi tot de la mare a ajuns la parnau si a inceput sa-i placa.O asteapta pe udrea cu vibratoare noi.
8
3
si cand ma gandesc c-o bagasem la parnaie,prost,prost,cum m-am gindit asa, nuti este la club,nuti este la fugarit,ce treaba are ea cu parnaia
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218