REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Elena Udrea: Victor Ponta va fi candidatul PSD la Preşedinţia României

Elena Udrea: Victor Ponta va fi candidatul PSD la Preşedinţia României

Replica API 17 februarie 2013 | 00:00 184

Elena Udrea îl vede pe Victor Ponta drept "candidatul stângii" la Preşedinţia României. Într-un interviu acordat ziarului Adevărul, fostul ministru al Dezvoltării afirmă că premierul are mulţi duşmani în PSD, precizând că el este cel care împarte puterea în USL.

"Trebuie să recunoaştem că Victor Ponta este astăzi unul dintre cei mai importanţi oameni politici. Nu i se dădeau foarte mai şanse lui Victor Ponta, dar astăzi a reuşit. Sigur, este meritul lor, cât şi contextul economic şi vina PDL-ului că nu a avut mai multă comunicare în aşa fel încât să prevină din scorul slab pe care l-am obţinut. Dar, dincolo de contextul economic prin care am trecut şi care a fragilizat foarte mult PDL-ul, proiectul USL, ca rezultate, s-a dovedit un proiect câştigător - pentru cei din USL, nu şi pentru România", a declarat Elena Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării îl indică pe actualul premier drept candidat la preşedinţie, precizând că Ponta este cel care împarte puterea în USL.

"Trebuie să ne construim partidul, să-l facem puternic, în aşa fel încât să sprijine un candidat care trebuie să fie cel mai bun candidat pe care-l poate da dreapta românească. Cel mai bun candidat, care să se opună PSD-ului care va veni, cu singuranţă, cu propriul candidat - candidatul stângii", a spus Udrea. Întrebată cine va fi candidatul PSD, aceasta a răspuns: "Eu cred că Victor Ponta".

Elena Udrea a continuat portretul lui Victor Ponta, afirmând că premierul "spune ce puteri are un ministru" şi decide în problemele cu adevărat importante.

"USL are oameni, politicieni redutabili ca adversari, dar Victori Ponta este astăzi cel care împarte puterea în USL. El împarte nu numai în PSD, ci şi în PNL puterea. El spune ce puteri are un ministru, câţi bani are un ministru, decide care sunt modificările care se aduc constituţiei, cum se face legea reorganizării administrativ-teritoriale. Sunt în PSD adversari puternici pentru Victor Ponta, şi el ştie lucrul acesta. Cei mai mari adversari, în politică, îi ai în propriul partid, nu în afara lui", a adăugat Udrea.

sursa: Rtv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218