REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Elena Udrea vrea să investească în agricultură

Elena Udrea vrea să investească în agricultură

Replica API 12 august 2013 | 00:00 171

Deputatul PDL Elena Udrea a afirmat că ar dori să investească în agricultură, argumentând că alături de turism, agricultura reprezintă şansa creşterii economice a României.

"Am decis să încep să fac agricultură, mai exact să cultiv pomi fructiferi. Pomicultura este şi rentabilă şi mi-ar face şi plăcere să produc fructe.Trebuie să mărturisesc că si eu am fost influenţată în această decizie şi de îndemnurile repetate ale Preşedintelui Băsescu făcute românilor de a cultiva pământul. Dar mai ales am luat această hotărâre pentru că, consider că agricultura şi turismul reprezintă şansele de creştere economică a României", a afirmat deputatul PDL.

Elena Udrea a mai mărturisit că s-a îndreptat spre această activitate de viitor care să fie profitabilă pentru că este un moment extrem de oportun din punct de vedere economic si pentru ca în cazul său, politica înseamnă a cheltui bani şi nu a-i câştiga, aşa cum se întâmplă în cazul multora.

"Sper că oamenilor şi mai ales tinerilor să nu le fie ruşine de munca pământului. Toate datele arată la ora actuală că tânăra generaţie nu se mai îndreaptă înspre agricultură deşi Uniunea Europeană pune la bătaie fonduri importante pentru dezvoltarea fermelor agricole, de exemplu. Oricine are cunoştinţe la ţară ştie că nu prea ai cu cine să munceşti pământul", a mai completat fostul ministru.

Elena Udrea a adăugat că este profitabil şi pentru economia noastră să consumăm fructe şi legume produse în România.

"Atât creşterea animalelor, dar şi legumicultura bio sunt activităţi profitabile. Indiferent cât de gravă este criza economică, oamenii nu au cum să renunţe la mâncare. Foarte multe dintre produsele alimentare pe care le consumăm la ora actuală sunt importate şi nu produse în România. Ar fi mult mai profitabil pentru economia României să consumăm fructe şi legume produse la noi în ţară si, sper ca exemplul meu sa fie urmat de cat mai multi tineri", a mai completat deputatul PDL.

sursa: evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218