REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Elev de clasa a V-a de la Colegiul de Arte, „colecționar” de premii I la festivalurile de teatru

Elev de clasa a V-a de la Colegiul de Arte, „colecționar” de premii I la festivalurile de teatru

Replica API 13 decembrie 2018 | 03:36 486

Bogdan Mihai Irimia este elev în clasa a V-a, dar deja „promite” ca actor. După ce în urmă cu o săptămână s-a clasat pe prima treaptă a podiumului festivalului de teatru de la Bacău, la sfârșitul săptămânii trecute a obținut premiul I la Festivalul Internațional de Teatru, Muzică și Dans „Grand Competition” de la Iași.

Elevii Colegiului Național de Arte „Regina Maria” obţin premii importante, atât la concursurile de cultură generală, cât şi la cele de specialitate.

Sâmbătă, 8 decembrie 2018, a avut loc, la Iaşi, Festivalul Internațional de Teatru, Muzică și Dans „Grand Competition”, ediţia a III-a. Evenimentul a fost organizat de Teatrul „Luceafărul” din Iaşi. La secţiunea de teatru, elevul Bogdan Mihai Irimia, de la clasa a V-a D, a reuşit să impresioneze din nou cu talentul său, obţinând premiul I. Acesta a interpretat un moment intitulat „Duhul din lampă”, inspirat din basmul „Aladin şi lampa fermecată”, sub îndrumarea profesoarei Doinița Pindic. În urmă cu o săptămână, Bogdan Irimia obţinuse tot premiul I, la deja consacratul Festival Internațional de Teatru, Muzică și Dans pentru Copii şi Tineri „Neghiniţă” din Bacău, din juriu făcând parte Adriana Trandafir - actriţă a Teatrului „Constantin Tănase” şi profesor la Universitatea „Hyperion” din Bucureşti.

De data aceasta, juriul a fost format din alte personalităţi culturale, precum: Rotaru Tudor, Onoae Daniel şi Cărăuş Ana-Sia. Obiectivele acestei competiţii, după cum au declarat organizatorii, sunt: descoperirea şi promovarea copiilor talentaţi, implicarea acestora în activităţi extracurriculare, deschiderea către dialog, crearea unui schimb de experienţă la nivel cultural şi stimularea creativităţii şi a spiritului competitiv.

Pasionat de muzică, pe care o studiază intens, de actorie şi de sport, elevul Bogdan Mihai Irimia îşi urmează visul şi promite că nu se opreşte aici, încercând să obţină cât mai multe premii care să-i răsplătească munca şi care să-i dovedească talentul.

F.B.

Citește și: FACE CINSTE CONSTANȚEI. Premiu important pentru un actor în devenire de la Colegiul de Arte

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo copil frumos
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218