REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ELEVĂ BĂTUTĂ de trei FETE, în gara din Constanța!

ELEVĂ BĂTUTĂ de trei FETE, în gara din Constanța!

Replica API 10 noiembrie 2018 | 00:08 1062

Imagini scandaloase au fost făcute publice! O elevă în clasa a VIII-a a fost agresată în incinta gării din municipiul Constanța! Totul s-ar fi petrecut în urmă cu o săptămână, notează observator.tv, atunci când copila a fost înconjurată de alte 3 fete, care au tras-o de păr, au îmbrâncit-o și au lovit-o cu palmele și cu pumnii.

Alți tineri, care se aflau pe margine, se amuzau copios, filmau și le încurajau pe agresoare: ”Dă-i în burtă, poate e gravidă și moare copilul”. Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că victima ar fi vorbit cu un băiat pe care-l plăcea una dintre cele trei agresoare. La un moment dat a intervenit un bărbat și conflictul a fost stins.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stati linistiti cu parintii fetei batute. Nu se procedeaza pe fata ca intra ei la nasoale. Eu am pus trei tiganusi la 6 luni dupa ce mi au batut fata si nu pot scrie ce le a facut ca imi cenzureaza astia comentariul. Si acum ii mai cauta pe vinovati .
4
2
Deprinderi luate de la cei de generatii mature si din familiile lor. Romanii se tiganizeaza,tiganii nu se civilizeaza. Asta este trendul de cel putin trei decenii.
4
0
Fetele se bat, interlopii isi dau vloguri!
2
0
Asa sarbatoresc fetele centenarul. Au aflat ele ca regina fututa nu se mai spune de cine a fost vedeta.Si acum toate vor sa fie regine.Unele in gara.
8
0
In cazul acesta eu as merge peste parintii zdrentelor. As vrea sa ii bat in fata curvelor astea mici.
6
3
Aia in blugi merita fututa in cur
8
0
Ce bunaciuni sunt astea se fut mult astea mici
6
1
Cine are interes ca in Romania unui infractor sa nu i se adune anii de pedeapsa aritmetic atunci cand e condamnat ptr mai multe fapte? Admirati prostilor cum ies din puscarii smecherii dupa 2 ani de pedeapsa in loc sa iasa dupa 10- 16 ani!!!
12
0
Parintii fetei batute trebuie sa le calce in picioare pe muistele astea si sa le bata si parintii ca nu au stiut sa le educe! Trimiti copilul la scoala si vin niste stricaciuni ca astea sa-l maltrateze
18
2
unde sunt parintii???
9
0
Aceste viitoare duoamne evlavoiase,pupatoare de moaste ptr care popii se roaga sa intemeieze familia traditionala de spart capatani. Nu va e sila ce pedepse sunt in RO???? Faceti o petitie sa se urmeze justitia americana fara contopirea anilor de puscarie si alte smiorcaeli de reducere a perioadei de arest pt ca,iata,romancutele si romanasii sunt infractori de cand au buletinul.Astia vor omori oameni pe strada din invidie.
23
9
le mananca bazdacu rau,,un ciocanete rezolva problema.
23
3
Fetele ar trebui chemate la politie si sanctionata pe masura . Parinti sa le cheme la tribunal si sa le ceara daune pentru ce au facut .
42
1
Educatie.... Jigodii ca mamele care le-a nascut, jigodii din nastere. Vai de viitoarele doamne cu astfel de comportamente de bolnave psihic
40
3
oras fara caini. unde este spiritul civic? nu mai vorbim de politie, politie tf, politie locala, jandarmerie, agentii de paza din gara etc
44
2
Hlala tineret la zangalitele astea. Injura mai ceva ca un birjar, deh.. tb sa aibe personalitate tineretul din ziua de azi. Numai curve si pulificate gasesti. Vai de steaua viitorilor baieti ce curve retardate ii asteapta in viitor!!!
42
1
Nici floci la pizda nu au si deja se bat oe pula
45
2
unde este politia cfr ?? unde este politia locala ???
45
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614